Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022 19:01

Εκατοντάδες πολίτες έχουν ήδη υπογράψει για το Αγρίνιο-Καρπενήσι-Λαμία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Περισσότερο από 600 πολίτες ανταποκρίθηκαν στο ηλεκτρονικό κάλεσμα μέχρι τώρα για τη συγκρότηση μετώπου διεκδίκησης υλοποίησης του οδικού αξονα Αγρίνιο – Καρπενήσι

Δεν υπολογίζονται όσες υπογραφές συλλέγονται κατά τόπους μέσω των έντυπων δελτίων του συντονιστικού που έχει δημιουργηθεί απο το περασμένο Σάββατο.

Η συντονιστική θα προβεί στις επόμενες κινήσεις.
– Σύνταξη υπομνήματος με τη συνδρομή μηχανικών και υπηρεσιακών παραγόντων για τον συγκεκριμένο δρόμο, το οποίο θα προωθηθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες, φορείς και πολιτικούς με την απαίτηση να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για το νέο δρόμο.
-Συνέχιση των συλλογών υπογραφών που θα συνοδεύουν το υπόμνημα με αντικειμενικό στόχο να φτάσουν στο καλύτερο τετραψήφιο νούμερο.
– Πρόσκληση για ανοικτή συνάντηση επί του θέματος σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς παρουσία Υπουργού. Ανάλογη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στη Φωκίδα έφερε αποτέλεσμα για τον καινούργιο δρόμο.

Όσοι επιθυμούν να μπουν στο συντονιστικό, γνωστοποιείται ότι υπάρχει συνάντηση το Σάββατο 15-01 και ώρα 12:00 στο πρώην δημοτικό καφενείο Αγρινίου.

Η φόρμα:  Να γίνει άμεσα ο νέος δρόμος Αγρίνιο-Καρπενήσι

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 611 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.