Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2022 19:32

Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός 2-0 (Δηλώσεις Προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αναστασίου: «Είχαμε καλή εικόνα και με λίγη τύχη μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω»

Την δύσκολη κατάσταση που βίωσε ο Παναιτωλικός με τον ιό περιέγραψε ο Γιάννης Αναστασίου που έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

«Ήταν μια δύσκολη κατάσταση αυτή που περάσαμε. Δεν κάναμε σωστή προπόνηση όλο αυτό το διάστημα. Προσπαθήσαμε όμως αν και είχαμε να παίξουμε από τις 18 Δεκεμβρίου επίσημο παιχνίδι για το πρωτάθλημα.

Περάσαμε δύσκολες καταστάσεις. Είχαμε παρόλα αυτά μια θετική εικόνα, δείξαμε χαρακτήρα και αν ήμασταν πιο τυχεροί θα μπορούσαμε να πάρουμε αποτέλεσμα στο παιχνίδι.

Έχουμε μικρό ρόστερ, δεν ήταν εύκολο για εμάς, αλλά δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό μέσα στο γήπεδο.

Είχαμε καλό μομέντουμ πριν τη διακοπή, ο ιός μας έβγαλε εκτός ρυθμού. Υπάρχει ένας μαραθώνιος μπροστά μας και θα δούμε ποιοι θα είναι καλά στο επόμενο παιχνίδι για να έχουμε καλή και ανταγωνιστική εικόνα».

SDNA

Λουτσέσκου: «Aξίζαμε τη νίκη – ταλαιπωρήθηκαν με κρούσματα οι ομάδες»

Ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του και το αποτέλεσμα (2-0) κόντρα στον Παναιτωλικό, παρά τις ειδικές συνθήκες της αναμέτρησης λόγω των πολλών απουσιών, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με σκορ 2-0 επί του Παναιτωλικού, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να δίνει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς ποδοσφαιριστές που είχαν πολύ καιρό να αγωνιστούν, είτε λόγω νόσησης είτε λόγω απουσίας με δανεισμό, όπως οι Τσόλακ και Ζαμπά.

Ο Ρουμάνος τεχνικός έμεινε αρκετά ευχαριστημένος από όσα είδε, θεωρεί δίκαιη τη νίκη του Δικεφάλου και παραδέχτηκε ότι το τρίποντο έδωσε αυτοπεποίθηση στην ομάδα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην κάμερα της NOVA μετά τη λήξη του αγώνα:

«Καλό παιχνίδι. Νίκη και τρεις βαθμοί. Ελέγξαμε το παιχνίδι, είχαμε καλές ευκαιρίες να το τελειώσουμε νωρίτερα. Δεν ήμασταν τόσο καλοί στο να τις μετουσιώσουμε σε τέρματα. Ήταν ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που ταλαιπωρήθηκαν αρκετά με κρούσματα κορωνοϊού και είναι σχετική νομίζω η συζήτηση για το διαθέσιμο χρόνο και για το ποιος έκανε περισσότερες προπονήσεις. Ήμασταν καλοί, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και αξίζαμε τη νίκη. Η νίκη μάς δίνει αυτοπεποίθηση να συνεχίσουμε και να πετύχουμε τους στόχους μας, να συνεχίζουμε να δουλεύουμε και να χτίζουμε πάνω σε όσα πετυχαίνουμε».

Για την εντύπωση που αποκόμισε από όσους ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν σήμερα μετά από καιρό και πάλι με την ομάδα:

«Νομίζω πως είναι βιαστικό να μιλήσουμε για συμπεράσματα, είτε αν αναφερθούμε σε ένα ολόκληρο παιχνίδι είτε σε ένα εικοσάλεπτο αυτού. Είμαστε σε μια φάση που δε χωρά ακόμα αξιολόγηση. Οι αλλαγές που κάναμε ήταν ειδικών συνθηκών, ο Σίντκλεϊ για παράδειγμα ξέραμε ότι θα έπαιζε ως αριστερός winger λόγω των απουσιών. Ο Ζαμπά είχε αποχή τριών εβδομάδων και έκανε διακοπές ουσιαστικά στη Βραζιλία, αλλά ήταν σε εξαιρετική κατάσταση, ήξερα τι θα δω, ότι ήταν πολύ καλά σωματικά, δε με εξέπληξε. Για τον Τσόλακ άκουσα διάφορα πράγματα, αλλά ήταν σε πολύ καλή κατάσταση στις προπονήσεις και πολύ καλός σήμερα. Ο Σβαμπ επίσης, ο Τσιγγάρας τα πήγε καλά. Ο Αντρέ (σ.σ. Βιεϊρίνια) είναι πάντα ο Αντρέ, δε χρειάζεται να πούμε περισσότερα. Θέλω να αναφερθώ ειδικότερα και στον Ροντρίγκο που είχε πολύ καλή παρουσία. Σήμερα ίσως ήταν το τελευταίο του παιχνίδι με την ομάδα αλλά ήταν πολύ καλός και μας βοήθησε σε μια δύσκολη κατάσταση της ομάδας εν μέσω των κρουσμάτων κορωνοϊού».

SDNA

Διαβάστηκε 524 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.