Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 07 Ιανουαρίου 2022 19:55

Άγριες Μέλισσες: Ο Αγρινιώτης ηθοποιός που μπαίνει στη σειρά για να προκαλέσει πολλές ανατροπές…!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Σόλων Τσούνης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αγρίνιο, διαπρέπει στον χώρο και αναμένεται να μπει στις “Άγριες Μέλισσες” και να ενσαρκώσει τον Δάκη, προκαλώντας πολλές ανατροπές…!

Επιστρέφουν για να πετάξουν ξανά στη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Η επιτυχημένη σειρά ετοιμάζεται να προσφέρει ξανά στο τηλεοπτικό κοινό καταιγιστικές εξελίξεις και μπορεί λόγω της πανδημίας να έχουν προς το παρόν λιγότερη παρουσία στο τηλεοπτικό τοπίο, αλλά οι Άγριες Μέλισσες θα αποζημιώσουν τους τηλεθεατές.

Σύντομα μάλιστα ένα νέο πρόσωπο κάνει την εμφάνισή του στη σειρά δρομολογώντας καινούργιες ανατροπές.

Όπως έχουμε παρακολουθήσει στα προηγούμενα επεισόδια η Δρόσω έχει «μαγευτεί» από το θέατρο και μάλιστα πολλοί της λένε πως πρέπει να ασχοληθεί με αυτό.

Έτσι λοιπόν, η ερμηνεία και το τραγούδι της κέρδισε έναν γνωστό σκηνοθέτη, τον Δάκη, που της προτείνει να γίνει πρωταγωνίστρια στην καινούργια του ταινία.

Τον ήρωα αυτόν μάλιστα θα ενσαρκώσει ένας πολύ γνωστός ηθοποιός, ο Σόλων Τσούνης που έγινε ιδιαίτερα αγαπητός στο ευρύ κοινό από το ρόλο του στο «Σόι σου» του ALPHA, ενώ πρόσφατα πρωταγωνίστησε και στο αυτοβιογραφικό διήγημα του Γεώργιου Βιζυηνού «Ποίος ήταν ο φονεύς του αδελφού μου» που μεταφέρθηκε στην ΕΡΤ1.

Ο Σόλων Τσούνης (σ.σ. άνω φωτογραφία – Instagram) λοιπόν θα ενσαρκώσει τον Δάκη, το σκηνοθέτη που θα προτείνει στη Δρόσω να πρωταγωνιστήσει στην καινούργια του ταινία και θα προκαλέσει πολλές… αναταραχές στη ζωή της και τη σχέση της με τον Κωνσταντή.

Τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου λοιπόν οι Άγριες Μέλισσες επιστρέφουν στον ΑΝΤ1 με το 53ο επεισόδιο της σεζόν, ενώ ο Σόλων Τσούνης θα κάνει την εμφάνισή του στην επιτυχημένη σειρά από το 56ο επεισόδιο… προκαλώντας πολλές ανατροπές…!

newsit.gr

Διαβάστηκε 747 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.