Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 05 Ιανουαρίου 2022 15:44

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Ο Παναγιώτης αποκαλύπτει ποιός τον ξυλοκόπησε την μέρα της διαμαρτυρίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι Άγριες Μέλισσες συνεχίζονται και τα επόμενα επεισόδια θα αποκαλύψουν ποιος ξυλοκόπησε τον Παναγιώτη την ημέρα της διαμαρτυρίας.

Αγριες Μελισσες επομενα επεισοδια: Καταιγισμός εξελίξεων αναμένεται να υπάρξει στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες και το Sportime σας φέρνει ένα νέο «Άγριες Μέλισσες spoiler».

Η ιστορία από το Διαφάνι θέλει και το 2022 να συνεχίσει τις υψηλές πτήσεις στην τηλεθέαση της prime time ζώνης, εκεί όπου ξεκίνησε μουδιασμένα αλλά στη συνέχεια βρήκα τα πατήματα που αναζητούσε.

Το Sportime, πιστό στο ραντεβού του φροντίζει να σας ενημερώνει για όλα όσα θα δείτε στα επόμενα επεισόδια και ήδη σας έχει αποκαλύψει το τελεσίγραφο του Δούκα στον Ακύλα Μεγαρίτη.

Αυτή όμως δεν θα είναι η μοναδική εξέλιξη καθώς ο Παναγιώτης αναμένεται να αποκαλύψει ποιος τον ξυλοκόπησε την μέρα της διαμαρτυρίας.

Την ίδια στιγμή, Λάμπρος και Ελένη θα έρθουν για πρώτη φορά σε σύγκρουση όταν ο δάσκαλος ανακαλύψει πως η Ελένη συναντήθηκε με τον Ζάχο.

Δύσκολες στιγμές θα βιώσει όμως και ο Κωνσταντής καθώς η Δρόσω θα ζητήσει να ματαιωθεί ο γάμος τους μόλις μάθει για την παράνομη σχέση που είχε με την Ζωή

Ο Δούκας Σεβαστός θα βρεθεί εκτός αεροδρομίου μετά τους χειρισμούς του Ακύλα Μεγαρίτη, με έναν άγριο πόλεμο ανάμεσα τους να ξεσπάει με άγνωστες συνέπειες.

Ακόμη, η Μάρω σκοπεύει να αποκαλύψει κάτι που θα φέρει τα πάνω κάτω στην Ζωή της Ελένης, ενώ η Ασημίνα είναι έτοιμη να πάρει μια απόφαση που θα αλλάξει τις ισορροπίες.

Τέλος, ο Νέστορας θα φροντίσει να φέρει τον Θάναση στο σπίτι του, ούτως ώστε να τον έχει από κοντά και να παρακολουθεί όλες του τις κινήσεις.

Το μόνο σίγουρο είναι πως τα επόμενα επεισόδια αναμένονται πιο ανατρεπτικά από ποτέ!

sportime.gr

Διαβάστηκε 459 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.