Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 04 Ιανουαρίου 2022 23:19

Σκοτεινή Θάλασσα: Γιατί επιλέχθηκε το Μεσολόγγι για τα γυρίσματα;

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η νέα σειρά του MEGA, έρχεται τη νέα χρονιά, για να μας καθηλώσει. Μία ιστορία γεμάτη σασπένς, που θα κάνει τους τηλεθεατές να περιμένουν με αγωνία το επόμενο επεισόδιο.

Η Σκοτεινή Θάλασσα θα μας ταξιδέψει στο Μεσολόγγι, σε μία κοινωνία μικρή που υποφέρει, εξαιτίας μίας τρομακτικής – άλυτης υπόθεσης.

Μια τραγωδία χωρίς ένοχο. Ένας σκοτεινός ήρωας με κενά μνήμης προσπαθεί να ανακαλύψει την αλήθεια αντιμέτωπος με τον ίδιο του τον εαυτό. Μόνος εναντίον όλων.

Η νέα δραματική σειρά μυστηρίου έρχεται στο MEGA με τη σκηνοθετική υπογραφή του βραβευμένου Γρηγόρη Καραντινάκη και ένα εκλεκτό καστ ηθοποιών.

Το σενάριο υπογράφουν ο Ζαχαρίας Μαυροειδής, ο Σπύρος Κρίμπαλης και ο Κωστής Σαμαράς. Ο Ζαχαρίας Μαυροειδής μίλησε στον Τηλεθεατή για το νέο αυτό αριστούργημα και όλα όσα ακολουθούν.

Γιατί επιλέχθηκε το Μεσολόγγι για τα γυρίσματα;

Μία επιστροφή – καταστροφή

Ο Χρήστος Δελλής, χημικός με διεθνή καριέρα που ζει στο εξωτερικό, επιστρέφει στην πατρίδα του, το Μεσολόγγι, με αφορμή τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα του.

Η άφιξή του αναστατώνει την οικογένειά του και την τοπική κοινωνία, καθώς όλοι τον θεωρούν ακόμα υπόθεση για την εξαφάνιση της κοπέλας του, της Άννας, πριν από δύο χρόνια.

Ο Ζαχαρίας Μαυροειδής μίλησε στον Τηλεθεατή για την υπόθεση αυτή, αλλά και για την επιλογή να γίνει η Σκοτεινή Θάλασσα στο Μεσολόγγι. Χαρακτηριστικά, ανέφερε:

«Η Σκοτεινή Θάλασσα είναι διασκευή ισπανικής σειράς που τοποθετείται σε μία μικρή παραθαλάσσια κωμόπολη. Η ατμόσφαιρα του λιμανιού, του ναυπηγείου και του ωκεανού ήταν πολύ κομβικά στοιχεία της σειράς.

Το Μεσολόγγι είναι ένα μέρος με έντονη γεωγραφική ταυτότητα. Είναι απίστευτα φωτογενές, ατμοσφαιρικό, πολυδιάστατο.

“Επίσης, έχει και ένα μυθολογικό φορτίο, λόγω της ιστορίας του. Συγκεκριμένα, η λιμνοθάλασσα έχει έναν έντονο συμβολισμό ως στοιχείο, που συνδέει την ελευθερία της ανοιχτής θάλασσας με τον εγκλεισμό της λίμνης.

“Αυτό το μεταίχμιο μεταξύ ελευθερίας και εγκλεισμού αντανακλάται σε όλους τους ήρωες της σειράς, οι οποίοι, σε διαφορετικό βαθμό ο καθένας, παλεύουν με το δίλημμα “μένω ή φεύγω από τον τόπο μου”».

youfly.com

Διαβάστηκε 2488 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.