Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 02 Ιανουαρίου 2022 18:15

Σασμός: Αυτοί είναι οι έρωτες των πρωταγωνιστών της σειράς

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σασμός: Οι έρωτες των πρωταγωνιστών στη ζωή απέχουν από τα… απαγορευμένα πάθη της σειράς.

Ας τους γνωρίσουμε καλύτερα…

Ευγενία Σαμαρά-Γιάννης Ποιμενίδης

Η τηλεοπτική Στέλλα του «Σασμού» δεν έχει βρει ακόμα την ευτυχία στα προσωπικά της. Απεναντίας, η Ευγενία Σαμαρά, η οποία την υποδύεται στη σειρά του Alpha, είναι φουλ ερωτευμένη εδώ και χρόνια με τον γοητευτικό συνάδελφό της Γιάννη Ποιμενίδη. Οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς «Εκδρομή», το 2014, κι ενώ αρχικά ανέπτυξαν φιλική σχέση, σταδιακά εξελίχθηκε σε βαθιά αισθηματική και φλογερά ερωτική.

Στο παρελθόν το ζευγάρι έζησε για ένα χρονικό διάστημα στην Κύπρο, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, και ο έρωτάς τους δυνάμωσε περισσότερο. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα αποφάσισαν να συγκατοικήσουν. «Ονειρεύομαι να κάνω οικογένεια, να φέρω στον κόσμο ένα παιδί. Υπάρχουν φάσεις στη ζωή μου που η ευθύνη με τρομάζει, γιατί σκέφτομαι πώς γίνεται να κάνω όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη στο μεγάλωμα του παιδιού» έχει δηλώσει στο παρελθόν η ηθοποιός.

Δημήτρης Λάλος-Έλενα Μαυρίδου

Το love story του ηθοποιού Δημήτρη Λάλου, ο οποίος υποδύεται τον Μαθιό Σταματάκη στον «Σασμό», με τη γυναίκα του Ελενα Μαυρίδου μετράει αρκετά χρόνια. Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από χρόνια στην Επίδαυρο, όταν κλήθηκαν να συνεργαστούν, και έκτοτε παραμένουν αχώριστοι, με τον Δημήτρη Λάλο να χαρακτηρίζει την Ελενα «ηρωίδα» σε παλαιότερη συνέντευξή του, αφού, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην εγκυμοσύνη της, κατάφερε να φέρει στον κόσμο το παιδάκι τους, ένα πανέμορφο κοριτσάκι που είναι σήμερα πέντε ετών.

«Η κόρη μου είναι καταπληκτική και την απολαμβάνω κάθε μέρα» δήλωσε σχετικά πρόσφατα ο δημοφιλής πρωταγωνιστής και σκηνοθέτης. Οσο για τη γυναίκα του, η οποία είναι επίσης ηθοποιός και σκηνοθέτρια, και μάλιστα πολυβραβευμένη, τη θαυμάζει απεριόριστα και είναι πάντα δίπλα της. «Εχουμε πάρα πολλά κοινά. Συμπορευόμαστε και καλλιτεχνικά… Η Ελενα είναι πάντα το στήριγμά μου» έχει πει για εκείνη.

Μαρία Τζομπανάκη-Γιάννης Βάλβης

Η τηλεοπτική Καλλιόπη Σταματάκη του «Σασμού» είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα για τους γιους της, τους οποίους υπεραγαπά. Το ίδιο ισχύει και για τη Μαρία Τζομπανάκη, , που ενσαρκώνει απολαυστικά τον χαρακτήρα της παίζοντας πρώτη φορά σε σίριαλ μαζί με τον πραγματικό γιο της, τον Ορφέα Αυγουστίδη. Στην προσωπική της ζωή η αγαπημένη ηθοποιός ευτυχεί στο πλευρό του τρίτου συζύγου της Γιάννη Βάλβη.

Για το χατίρι του, μάλιστα, περνάει τον περισσότερο χρόνο της στην Αμερική, όπου εκείνος δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως χημικός μηχανικός. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στην Κρήτη τον Σεπτέμβριο του 2016 και ο γάμος τους ήταν παραδοσιακός, με τον Ορφέα να συνοδεύει τη μητέρα του στην εκκλησία. «Με τον άντρα μου γνωριστήκαμε ανταλλάσσοντας κάποιες τηλεφωνικές συνδιαλέξεις για επαγγελματικούς λόγους και από εκεί άρχισε. Μετά συναντηθήκαμε και έγινε» έχει δηλώσει η Μαρία.

Ορφέας Αυγουστίδης-Γεωργία Κρασσά

Τι κι αν ο Αστέρης Σταματάκης, τον οποίο υποδύεται στον «Σασμό», περνάει τα πάνδεινα εξαιτίας ενός απαγορευμένου -λόγω βεντέτας- έρωτα; Στην καθημερινότητα του Ορφέα Αυγουστίδη δεν υπάρχουν τέτοια προβλήματα. Ο ίδιος ευτυχεί εδώ και χρόνια στο πλευρό της συντρόφου του Γεωργίας Κρασσά, η οποία είναι επιχειρηματίας και από πριν μερικούς μήνες έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι, έναν χαριτωμένο γιο.

«Έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης και μέσα στο 2022 θα κάνουμε γάμο και βάφτιση σε στενό κύκλο για φίλους και συγγενείς» δήλωσε πρόσφατα για το status της προσωπικής του ζωής ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος προσπαθεί γενικά να την κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. «Με τη Γεωργία είμαστε αρκετά χρόνια μαζί. Η ζωή μας είναι ωραία, χωρίς να την περιγράψουμε προς τα έξω» συμπλήρωσε.

Χριστίνας Χειλά-Φαμέλη-Θανάσης Τότσικας

Το ειδύλλιο της Χριστίνας Χειλά-Φαμέλη με τον σκηνοθέτη Θανάση Τότσικα άρχισε πριν από περίπου ενάμιση χρόνο, με την πρώτη τους κοινή εξόρμηση να γίνεται στην Αστυπάλαια το καλοκαίρι του 2020. Ο Θανάσης, ο οποίος είναι αδελφός του ηθοποιού Αποστόλη Τότσικα, γνώρισε την τηλεοπτική Αργυρώ Βρουλάκη του «Σασμού» στους κόλπους μιας κοινής καλλιτεχνικής συντροφιάς, όταν εκείνη υποδυόταν ακόμη τη Θεοδοσία στις «Αγριες Μέλισσες».

Λίγο αργότερα οι δυο τους συνεργάστηκαν στο σίριαλ «Σιωπηλός δρόμος», στο οποίο εκείνη έπαιζε κι εκείνος είχε αναλάβει το μοντάζ. «Με τον Θανάση έχουμε πολλά κοινά στοιχεία. Εχουμε πάθος και οι δύο για το σινεμά, κοινό τρόπο σκέψης και κοινά αυτονόητα» έχει δηλώσει η Χριστίνα για τη σχέση τους σε συνέντευξή της, επισημαίνοντας ωστόσο ότι δεν ζουν -για την ώρα- κάτω από την ίδια στέγη.

Μαριλίτα Λαμπροπούλου-Γιάννης Νταλιάνης

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου , ή αλλιώς Βασιλική του «Σασμού», ζει εδώ και 14 χρόνια ευτυχισμένη στο πλευρό του συζύγου της, του επίσης ηθοποιού Γιάννη Νταλιάνη, που υποδύεται τον δικηγόρο του Δούκα Σεβαστού στις «Αγριες Μέλισσες». Καμία σχέση δηλαδή με το δράμα που περνάει η ηρωίδα της, λόγω του παράνομου έρωτά της με τον Μαθιό. Η Μαριλίτα και ο Γιάννης γνωρίστηκαν μέσω της δουλειάς τους, όταν συνεργάστηκαν στο θέατρο, έκαναν σχέση αργότερα και κατόπιν αποφάσισαν να παντρευτούν, ενώ απέκτησαν και δύο κόρες.

«Το πρώτο πράγμα που μου άρεσε στον Γιάννη, πέρα από όλα αυτά τα φανταστικά χαρακτηριστικά που έχει, ήταν ο τρόπος που με είδε και με χαιρέτησε την πρώτη φορά και μου χαμογέλασε. Ο τρόπος αυτός μου φάνηκε αμέσως διαφορετικός. Δεν τον ερωτεύτηκα εκείνη τη στιγμή, αλλά είπα ότι αυτός ο άνθρωπος κάτι διαφορετικό έχει» έχει πει για το ταίρι της η ηθοποιός.

Δανάη Παππά-Λάμπρος Λάζαρης

Η τηλεοπτική Θοδώρα του «Σασμού», κατά κόσμον Δανάη Παππά, θεωρείται μία από τις πιο sexy παρουσίες στην εγχώρια showbiz. Μοιραία, λοιπόν, είναι και «καπαρωμένη», με τις φήμες να μιλούν συχνά πυκνά ακόμη και για επισημοποίηση της σχέσης της με τον γοητευτικό επιχειρηματία (και μετρ του Γιώργου Σαμπάνη) Λάμπρο Λάζαρη, που μετράει πάνω από δύο χρόνια.

Η ηθοποιός, πάντως, δεν φαίνεται ακόμη έτοιμη να ντυθεί νυφούλα. «Δεν ξέρω γιατί, αλλά τον τελευταίο μήνα όλοι με ρωτάνε αν θα παντρευτώ! Θα σου πω όμως ότι είμαστε σε ένα πολύ καλό στάδιο της σχέσης μας και μέχρι στιγμής δεν σκεφτόμαστε κάτι άλλο. Μου αρέσει πολύ η ιδέα να κάνω οικογένεια και θα ήθελα κάποια στιγμή να φτιάξω τη δική μου. Απλά νιώθω πως είμαι ακόμη κάπως μικρή σε ηλικία» δήλωσε σχετικά σε συνέντευξή της.

Εριέττα Μανούρη-Αναστάσης Ροϊλός

Η Σεμίνα μπήκε ξαφνικά στη ζωή του Πετρή Βρουλάκη και την έκανε άνω κάτω από έρωτα. Το ίδιο συνέβη και με την ηθοποιό που την υποδύεται στη σειρά του Alpha «Σασμός», αφού η Εριέττα Μανούρη γνώρισε τον σύντροφό της Αναστάση Ροϊλό στα γυρίσματα της σειράς «Αγριες Μέλισσες», στην οποία πρωταγωνιστεί εκείνος, και το κεραυνοβόλο αίσθημα μεταξύ τους υπήρξε αμοιβαίο.

Οι δυο τους την περίοδο της καραντίνας αποφάσισαν να συμβιώσουν κάτω από την ίδια στέγη, στο κέντρο της Αθήνας. Πλέον χαίρονται την κοινή καθημερινότητά τους, χωρίς όμως να κάνουν ακόμη σχέδια γάμου. Το περασμένο καλοκαίρι η Εριέττα και ο Αναστάσης ένωσαν τις δυνάμεις τους και στο σανίδι, συμπρωταγωνιστώντας στην παράσταση «Οι πεταλούδες είναι ελεύθερες», σε σκηνοθεσία της Ρέινας Εσκενάζυ και μουσική του Σταμάτη Κραουνάκη.

Πηγή: Espresso (αναδημοσίευση από gossip-tv.gr)

Διαβάστηκε 976 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.