Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 31 Δεκεμβρίου 2021 18:48

Πρωτοχρονιές… ΠΑΣΟΚ: Όταν αλλάζαμε χρόνο με τη Ρούλα Κορομηλά και λαμπερούς καλεσμένους στο MEGA

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τα θρυλικά ρεβεγιόν του MEGA με τη Ρούλα Κορομηλά άφησαν εποχή, όταν οι μουσικές, τα σόου, τα πάρτι και το ξεφάντωμα τέτοιες ημέρες θεωρούνταν δεδομένα.

Ποιος δεν θυμάται τα αξέχαστα χρόνια της χρυσής τηλεόρασης και ιδιαιτέρως του MEGA, όταν κάναμε παραμονή Πρωτοχρονιάς με τα φαντασμαγορικά σόου της Ρούλας Κορομηλά και τους λαμπερούς καλεσμένους της;

Τα θρυλικά ρεβεγιόν του MEGA με τη Ρούλα άφησαν εποχή, όταν οι μουσικές, τα σόου, τα πάρτι και το ξεφάντωμα τέτοιες ημέρες θεωρούνταν δεδομένα.

Και ποιοι δεν πέρασαν, αλλά και τι δεν συνέβη σε αυτές τις παραμονές Πρωτοχρονιάς των ’90s, που όλοι θυμούνται με νοσταλγία…Από την αλησμόνητη πρόταση γάμου του Διονύση Σχοινά στην Καίτη Γαρμπή on air, μέχρι επικές εμφανίσεις μεγάλων σταρ της εποχής.

 
 
 

Εικόνες από τα πρωτοχρονιάτικα σόου της Ρούλας Κορομηλά:

Πηγή: thetoc.gr

Διαβάστηκε 790 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 31 Δεκεμβρίου 2021 19:04
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.