Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2021 17:53

Κλιμάκιο του ΚΙΝΑΛ στο σύλλογο ΑμεΑ «Αλκυόνη» στη Ναύπακτο – «Προτεραιότητα οι ευάλωτες κοινωνικές ομάδες»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

«Οι ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και οι δομές υποστήριξης τους στο κέντρο των πολιτικών προτεραιοτήτων του Κινήματος Αλλαγής».

Αυτό ήταν το μήνυμα της επίσκεψης κλιμακίου της Διευρυμένης Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής Αιτωλοακαρνανίας στο Σύλλογο ΑΜΕΑ ΑΛΚΥΟΝΗ, στην Ναύπακτο, την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021.

Ειδικότερα, η επίσκεψη του κλιμακίου πραγματοποιήθηκε στην Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης Ναυπάκτου, όπου μετά το καλωσόρισμα εκ μέρους του Διευθυντή της κ. Γρ. Παναγιωτόπουλου, τα μέλη του κλιμακίου αντάλλαξαν δώρα και ευχές με τα παιδιά της Δομής.

Στη συνέχεια ο κ. Διευθυντής ενημέρωσε όλους τους παριστάμενους για το έργο και τις Δομές του Συλλόγου ΑΜΕΑ ΑΛΚΥΟΝΗ, ενώ στην συζήτηση που ακολούθησε δοθήκαν επιπλέον πληροφορίες και απαντήθηκαν ερωτήσεις για το εύρος των δραστηριοτήτων του Συλλόγου.

Από όλα τα παριστάμενα μέλη του κλιμακίου εκφράστηκε το αμέριστο και έμπρακτο ενδιαφέρον του Κινήματος Αλλαγής και του Προέδρου του Νίκου Ανδρουλάκη για τους Συλλόγους ΑΜΕΑ, αλλά και για ανάλογες πρωτοβουλίες που αφορούν άλλες ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και εκδηλώνονται στην ευρύτερη περιοχή.

Υπογραμμίστηκε επίσης, ότι όλες αυτές οι προσπάθειες οι οποίες έχουν καθαρά εθελοντικό χαρακτήρα χρήζουν της μόνιμης και χωρίς εκπτώσεις υποστήριξης της πολιτείας, αλλά και όλων των συλλογικοτήτων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή με επικεφαλής την Αυτοδιοίκηση και των δυο βαθμών.

Το κλιμάκιο της Διευρυμένης Νομαρχιακής Επιτροπής (Δ.Ν.Ε) του Κινήματος Αλλαγής Αιτωλοακαρνανίας αποτελούσαν ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, ο Γραμματέας της Γιώργος Ζήσιμος, το μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής Δημοσθένης Καπώνης, η πολιτευτής Περσεφόνη Πιστιόλη καθώς και τα μέλη της Δ.Ν.Ε , Γιώργος Ασημακόπουλος, Ζαρκάδα Χριστίνα, Χρήστος Ζωιτάκης, Πάνος Μίχας, Βασίλης Πολιτόπουλος, Κώστας Σερμιτζέλης, Γιώργος Στεφανάτος, και ο πρώην Γραμματέας της Νομαρχιακής Φωκίδας, Λεωνίδας Καραμπάρμπας.

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 492 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/