Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου 2021 21:00

«Το θέατρο είναι η ψυχοθεραπεία μου» λέει ο Αγρινιώτης Λεωνίδας Κακούρης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

“Το θέατρο είναι η ψυχοθεραπεία μου” λέει ο Λεωνίδας Κακούρης, και συμπληρώνει “τα δύσκολα είμαι πολύ ψύχραιμος”

Στο «Πρωινό» φιλοξενήθηκε το πρωί της Τρίτης 14 Δεκεμβρίου ο Λεωνίδας Κακούρης. Ο τηλεοπτικός «Δούκας» των «Άγριων Μελισσών» παραχώρησε μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη.

Στην αρχή της συζήτησης ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά ανέφεραν πως λόγω του ρόλου του κακού που υποδύεται στη σειρά, πολύς κόσμος θεωρεί ότι και στην προσωπική του ζωή είναι σκληρός και δεν σηκώνει πολλά-πολλά, με τον ίδιο να ισχυρίζεται πως αυτό δεν ανταποκρίνεται στον πραγματικό του εαυτό και πως ίσα-ίσα είναι ένας χαλαρός και χαμογελαστός άνθρωπος.

«Νομίζω αυτό που θα ήθελα περισσότερο, χωρίς να μπορώ να προεξοφλήσω τίποτα, θα ήταν ένας ρόλος στην κωμωδία. Η κωμωδία είναι ένα είδος πολύ ευχάριστο για τον ηθοποιό.

Είναι λυτρωτικό. Εκτονώνεσαι» δήλωσε ο Λεωνίδας Κακούρης για το επόμενο τηλεοπτικό του βήμα, μετά το τέλος των «Άγριων Μελισσών».

Για το άγχος στον επαγγελματικό τομέα, το οποίο πιθανόν εμφανίζεται μετά από μία τεράστια επιτυχία, όπως αυτή του σίριαλ του ΑΝΤ1, σημείωσε:

«Δεν έχω άγχος για την επόμενη σεζόν. Θα μπορούσα την επόμενη σεζόν να μη δουλέψω αν και θα προτιμούσα να υπάρξει μία πρόταση που να μην είναι για καθημερινό».

Περνώντας στο κεφάλαιο της οικογένειας, εξομολογήθηκε:

«Τα παιδιά μου είναι 15 και 11 χρόνων. Τα αφήνω ακόμα να πλατσουρίζουν στα νερά των ενδιαφερόντων τους». Ακόμη, αποκάλυψε πως δεν είναι αυστηρός μπαμπάς.

Ερωτηθείς από τον Γιώργο Λιάγκα εάν τα παιδιά του παρακολουθούν τη σειρά εποχής, όπου πρωταγωνιστεί, απάντησε χιουμοριστικά:

«Γιατί να βλέπουν “Μέλισσες”; Με έχουν δει στο θέατρο, με έχουν δει στην τηλεόραση.

Όταν ξεκίνησαν οι “Μέλισσες” πριν από τρία χρόνια, το Ηλιανάκι μου ήταν πρώτη Γυμνασίου, ήταν αργά. Δεν έχω συζητήσει ποτέ με την κόρη μου “τι σου λένε τα άλλα παιδιά στο σχολείο;”. Δεν την έχω ρωτήσει ποτέ».

«Ο θάνατος του πατέρα μου με έχει διαμορφώσει σαν άνθρωπο. Το θέατρο με βοήθησε πολύ. Ήταν η ψυχοθεραπεία μου. Εξακολουθεί να είναι.

Πήρα ψυχολογική βοήθεια κάποια στιγμή. Χρειάστηκα βοήθεια» υποστήριξε για τον θάνατο του πατέρα του και το πώς το διαχειρίστηκε.

Τέλος, όσον αφορά αν φοβάται τον θάνατο, ο αγαπητός ηθοποιός εξήγησε:

«Νομίζω πως όχι. Αν κάτι μου έχει μείνει από αυτή την εμπειρία, είναι ότι δεν τον φοβάμαι. Στα δύσκολα και στα σκληρά είμαι πολύ ψύχραιμος. Απόλυτα ψύχραιμος. Σαν να διώχνω κάθε φόβο από μέσα μου για να μπορέσω να αντιμετωπίσω αυτό που μου συμβαίνει».

protothema.gr

Διαβάστηκε 634 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.