Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  6:22 μμ
 
wm small
Τρίτη, 07 Δεκεμβρίου 2021 13:27

Το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Αγρινίου παρουσίασε ο Γιώργος Παπαναστασίου.

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Δήμαρχος Αγρινίου ανακοίνωσε ότι την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου στις 7.00μ.μ.  θα ανάψει το δένδρο στην πλατεία Δημοκρατίας παρουσία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας ενώ θα ακολουθήσει συναυλία από τη Σχολή Σύγχρονου τραγουδιού του Ωδείου  της Πολυφωνικής Χορωδίας Πάτρας. 

«Την Παρασκευή με το άναμμα του δένδρου έχουμε την έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων. Τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα όλες οι εκδηλώσεις θα γίνουν σε ανοικτούς χώρους.  Έχουμε προγραμματίσει για την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου συναυλία με τους STAVENTO & την  Ήβη Αδάμου,  την Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου  Συναυλία με τους «Εlectro rock trio TKG», την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου το 3ο Αgrinio Santa Run  και live  οι Blues Diaries.

Φέτος, το Αγρίνιο είναι ακόμη πιο φωτεινό και γι αυτό θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εργαζόμενους στην Διεύθυνση Ηλεκτροφωτισμού. Όλοι μαζί με προσοχή και ασφάλεια θα χαρούμε τα Χριστούγεννα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Αγρινίου.

Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Μαρία Παπαγεωργίου αναφέρθηκε αναλυτικά στο πρόγραμμα: «Έχουμε προγραμματίσει περίπου 60 εκδηλώσεις με τη συμμετοχή φορέων συλλόγων, ωδείων και σχολείων. Ήδη λειτουργεί η Μαγική Αυλή στο παρκινγκ στα πρώην σφαγεία με παγοδρόμιο και πολλά παιχνίδια. Στήνεται στην πλατεία Δημοκρατίας το καρουσέλ και ένας οικίσκος που θα φιλοξενεί τα φιλανθρωπικά μπαζάρ. Δεν ξεχνούμε τους μικρούς μας φίλοπυς για τους οποίους θα  προβληθούν και φέτος  ταινίες με ελεύθερη είσοδο. Καλά Χριστούγεννα σε όλους».  

Παρόντες στην παρουσίαση οι Αντιδήμαρχοι  Θύμιος Γρίβας, Μίμης Σκορδόπουλος και Χρήστος Ζαρκαβέλης. 

 

Διαβάστηκε 280 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα