Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 07 Δεκεμβρίου 2021 09:47

Ασυναγώνιστος ο Αγρινιώτης Φώτης Ζησιμόπουλος στο Artemisio Mountain Running

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Φώτης Ζησιμόπουλος, «όργωσε» το Αρτεμίσιο, φθάνοντας την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021 σε μια ακόμα εντυπωσιακή εμφάνιση και επιβλητική νίκη στο Artemisio Moutnain Running.

Ο 39χρονος Αγρινιώτης έδειξε σε εξαιρετική κατάσταση, σε κοντινά μέρη από αυτά όπου τον Σεπτέμβριο έγραψε ιστορία, θριαμβεύοντας στο «Σπάρταθλον».

Ο Ζησιμόπουλος κυριάρχησε στην κούρσα των 26χλμ., καλύπτοντας την απόσταση σε 2ώρ.33:03. Ήταν το κεντρικό πρόσωπο γνωρίζοντας την αποθέωση  στην Καρυά Λακωνία, το σημείο εκκίνησης και τερματισμού στο Artemisio Mountain Running, όπως σημειώνει το irunmag.gr

Ο Φώτης Ζησιμόπουλος τρέχει στο Αρτεμίσιο

Ο Δημήτρης Ελευθερίου πρόσθεσε άλλη μια σημαντική επιτυχία μέσα στη χρονιά. Ο δρομέας από την Ευρυτανία μετά τη νίκη του στο 1ο Dirfys Trail Rain, σήμερα κατέλαβε τη 2η θέση στο Artemisio Mountain Running με 2ώρ.48:04, ενώ στην 3η θέση βρέθηκε ο πολύ καλός Γιώργος Δημουλάς με 2ώρ.56:32.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 628 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.