Κυριακή, 29η Σεπτεμβρίου 2024  8:21 πμ
Δευτέρα, 06 Δεκεμβρίου 2021 19:08

Κατεβαίνουν σε διαμαρτυρία για τα ΕΛΤΑ Παναιτωλίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας προγραμματίζει για την ερχόμενη Κυριακή 12/12 Επιτροπή Κατοίκων του Παναιτωλίου διαμαρτυρόμενη για την υπολειτουργία του τοπικού υποκαταστήματος των ΕΛΤΑ.

Στο κάλεσμά της αναφέρει :
Το ταχυδρομείο εδώ και αρκετό καιρό υπολειτουργεί και δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στους κατοίκους του χωριού μας υπάρχει ανησυχία που βρίσκεται λίγο πριν το κλείσιμο του. Στην κατάσταση αυτή επιτείνει και το πρόσφατο πρόγραμμα «εθελουσίας» εξόδου που εφάρμοσαν τα ΕΛΤΑ με αποτέλεσμα και άλλα περιφερειακά υποκαταστήματα στο νομό μας να υπολειτουργούν (π.χ. ΘΕΡΜΟ-ΚΑΤΟΥΝΑ).

Όλα αυτά συνιστούν διαχρονικές ευθύνες και είναι αποτέλεσμα κυβερνητικών πολιτικών σχεδιασμών που θα επιβαρύνουν δραματικά την καθημερινή μας ζωή. Τα ΕΛΤΑ φτιάχτηκαν από το λαό και ανήκουν στο λαό. Εμείς λοιπόν ο λαός θα προστατεύσουμε την περιουσία μας και θα κάνουμε ότι μπορούμε για αυτό, γιατί αν αφήσουμε την κατάσταση να εξελιχθεί όπως θέλουν οι κυβερνήσεις θα μας στοιχίσει πολύ ακριβά μια συναλλαγή.

Καλούμε σύσσωμο το χωριό μας τις γυναίκες,άντρες τη νεολαία μαζικούς φορείς να συμμετέχουν στη συγκέντρωση που θα γίνει την Κυριακή 12 ΔΕΚΕΜΒΡΗ στις 11 το πρωί στην κεντρική πλατεία (Ομόνοια)
Όλοι μαζί γιατί μας αφορά όλους

Επιτροπή Κατοίκων

Διαβάστηκε 589 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News