Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2021 19:51

Αγρίνιο: Με απόφαση Παπαναστασίου αλλάζουν Προϊστάμενοι και Διευθυντές

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αλλαγές σε νευραλγικές θέσεις προϊσταμένων του Δήμου στο Αγρίνιο.

Η απόφαση του δημάρχου που δημοσιεύθηκε στη Διαύγεια συγκεκριμένα αναφέρει:

Α. Μετακινούμε τη μόνιμη υπάλληλο Καραπαπά Βασιλική του Κωνσταντίνου κλάδου ΠΕ Γεωπόνων με βαθμό Α’, από Προϊσταμένη Τμήματος Αγροτικής Παραγωγής  της Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και την τοποθετούμε ως Προϊσταμένη Τμήματος Καθαρισμού Κτιρίων και Εγκαταστάσεων της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης.

Β. Ορίζουμε τη μόνιμη υπάλληλο Καραπαπά Βασιλική του Κωνσταντίνου κλάδου ΠΕ Γεωπόνων με βαθμό Α ‘ -ως Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης με τον περισσότερο χρόνο σε θέση ευθύνης – ως Αναπληρώτρια Προϊσταμένη Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης.

Γ. Ορίζουμε τη μόνιμη υπάλληλο Ευαγγελάτου Μαρία του Νικολάου κλάδου ΠΕ Διοικητικού με βαθμό Α’ -ως Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης με τον περισσότερο χρόνο σε θέση ευθύνης-ως Αναπληρώτρια Προϊσταμένη Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης.

Δ. Ορίζουμε το μόνιμο υπάλληλο Σούμπαση Παναγιώτη του Δημητρίου, κλάδου ΠΕ Γεωπόνων με βαθμό Α’ -ως υπάλληλος του Τμήματος Αγροτικής Παραγωγής με τον περισσότερο χρόνο στο βαθμό Α’ -ως Αναπληρωτή Προϊστάμενο του Τμήματος Αγροτικής Παραγωγής της Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης.

Ε. Ορίζουμε τη μόνιμη υπάλληλο Τζουμάκα Παρασκευή του Σπυρίδωνος, κλάδου ΤΕ Τεχνολόγων Γεωπονίας (Ζωικής ή Φυτικής Παραγωγής), -ως υπάλληλος του Τμήματος Συντήρησης Πρασίνου με τον περισσότερο χρόνο στο βαθμό Α΄-ως Αναπληρώτρια Προϊσταμένη του Τμήματος Συντήρησης Πρασίνου της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Πρασίνου.

ΣΤ. Μετακινούμε τη μόνιμη υπάλληλο Γκεζέπη Σοφία του Γεωργίου κλάδου ΠΕ Χημικών Μηχανικών με βαθμό Α’, από το Τμήμα Περιβάλλοντος της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Πρασίνου και την τοποθετούμε στο Τμήμα Καθαρισμού Κτιρίων και Εγκαταστάσεων της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης. Σε περίπτωση απουσίας της Προϊσταμένης του Τμήματος Καθαρισμού Κτιρίων και Εγκαταστάσεων Καραπαπά Βασιλικής, η ανωτέρω θα εκτελεί χρέη Αναπληρώτριας Προϊσταμένης.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 606 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.