Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2021 18:55

Δυο νέες πλωτές εξέδρες στο λιμάνι της Παλαίρου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με απόφαση του Υφυπουργού Ανάπτυξης (αρ. απόφ. 2274 /26/11/2021) εντάχθηκαν στο πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (Π.Δ.Ε ΣΑΕ 189) δυο πλωτές εξέδρες για το λιμάνι της Παλαίρου.

Το έργο με τίτλο «Μελέτη Προμήθεια Τοποθέτηση δύο εξεδρών στο λιμάνι Παλαίρου» έχει προϋπολογισμό ‪200.000‬ € και προβλέπει την τοποθέτηση εξεδρών συνολικού μήκους 92 μέτρων.

Πρόκειται για σημαντικό έργο, καθώς το υπάρχον λιμάνι δεν επαρκεί να καλύψει τις ανάγκες ελλιμενισμού τουριστικών σκαφών με αποτέλεσμα χιλιάδες επισκέπτες να μην μπορούν να επισκεφθούν την περιοχή.

«Γίνεται προσπάθεια το έργο να δημοπρατηθεί άμεσα έτσι ώστε την προσεχή τουριστική περίοδο να είμαστε έτοιμοι (με ενενήντα (90) συνολικά θέσεις σκαφών) να υποδεχτούμε τους επισκέπτες που ενδιαφέρονται να έρθουν στον τοπο μας.Δυναμώνουμε τις υποδομές των λιμανιών μας, ανοίγουμε νέους θαλάσσιους δρόμους, ενισχύουμε την ανάπτυξη του Δήμου μας» αναφέρει σε σχετική ενημέρωση ο δήμος Ακτίου Βόνιτσας.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 597 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.