Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2021 13:56

Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αγρινίου για στήριξη Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου "Ο ΕΡΜΗΣ"

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου κατά την 13η/2021 τακτική συνεδρίαση με θέμα: Tη συζήτηση και λήψη απόφασης για την στήριξη της τοπικής αγοράς (κατόπιν αιτήματος του Εμπορικού Συλλόγου «Ο ΕΡΜΗΣ»)

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ε Ι    Π Α Μ Ψ Η Φ Ε Ι

Τη στήριξη των αιτημάτων του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου «Ο ΕΡΜΗΣ».

Ιδιαιτέρως ζητά από το αρμόδιο Υπουργείο να εξαιρεθεί η πόλη του Αγρινίου από το άνοιγμα των καταστημάτων της στις 10:00 π.μ. καθότι η αστική συγκοινωνία της πόλης του Αγρινίου είναι πολύ αραιή λόγω μικρής πληρότητας και αυτό συμβαίνει διότι από την περιφέρεια οι κάτοικοι εισέρχονται στην αγορά με τα Ι.Χ. αυτοκίνητά τους από πολύ ενωρίτερα. Το αίτημα μας αυτό είναι και απαίτηση του καταναλωτικού κοινού του Δήμου μας.

Τονίζεται ιδιαίτερα ότι ενόψει της εορταστικής περιόδου, στην οποία όλοι οι έμποροι έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους στην αυξημένη εμπορική κίνηση, η άρση του μέτρου κρίνεται επιβεβλημένη.

Διαβάστηκε 372 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.