Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  11:03 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 01 Δεκεμβρίου 2021 19:24

Σύσκεψη των Σωματείων Συνταξιούχων της Αιτωλοακαρνανίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ενόψει της κινητοποίησης στις 14 Δεκεμβρίου

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 30-11-2021, στο Εργατικό Κέντρο Αγρινίου, σύσκεψη των Διοικήσεων των συνεργαζόμενων σωματείων συνταξιούχων του νομού Αιτωλ/νίας. Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας συνταξιούχων ΟΑΕΕ, συνάδελφος Παντελής Τάτσης και ο Οργανωτικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας συνταξιούχων Ι.Κ.Α., συνάδελφος Λέανδρος Μακάς.

Αφού ακούσαμε τους εισηγητές, τις τοποθετήσεις των σωματείων και των προσκεκλημένων, αποφασίσαμε τη συμμετοχή μας στο πανελλαδικό πρόγραμμα συγκεντρώσεων διεκδίκησης των συνταξιούχων στις έδρες των νομών, που οργανώνει η συντονιστική επιτροπή αγώνα των συνεργαζόμενων συνταξιουχικών οργανώσεων την Τρίτη 14-12-2021. Για την Αιτωλοακαρνανία η συγκέντρωση θα γίνει στο Αγρίνιο στις 10:30 π.μ. στην κεντρική πλατεία.

Οι συγκεντρώσεις γίνονται με κύρια αιτήματα την καταβολή του δώρου Χριστουγέννων, να δοθούν αυξήσεις στις συντάξεις, να μας επιστραφεί ότι άδικα μας έχουν αφαιρέσει και να παρθούν τώρα μέτρα στήριξης του δημόσιου συστήματος υγείας. Καλούμε τους συνταξιούχους του νομού να πάρουν μέρος στη συγκέντρωση διεκδίκησης.

agrinioculture.gr

Διαβάστηκε 363 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.