Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021 18:02

Αλληλέγγυοι στον αγώνα κατά της έμφυλης βίας περιφερειάρχης και δήμαρχος Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την αλληλεγγύη τους στον αγώνα κατά της έμφυλης βίας εξέφρασαν ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας και ο δήμαρχος Αγρινίου που απεικονίζονται σε ανάρτηση του Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Αγρινίου να προωθούν το σύνθημα “Δεν σωπαίνω στη βία κατά των γυναικών.

Τι αναφέρεται στην ανάρτηση

“Η φετινή Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών τιμήθηκε από τον Ξενώνα μας με μία μεγαλειώδη Έκθεση Φωτογραφίας, όπου απεικονίστηκαν με ρεαλιστικό τρόπο οι αληθινές ιστορίες γυναικών, που τόλμησαν να σπάσουν τη σιωπή τους και να βρουν καταφύγιο στη στέγη μας.

Οι συμπολίτες μας αγκάλιασαν την δράση μας κι απέδειξαν πως η έμφυλη βία τους αφορά και τους βρίσκει απέναντι.

Ωστόσο, μεγάλη τιμή, αλλά και δύναμη αποτέλεσε και η παρουσία και η έμπρακτη στήριξη του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, κ. Νεκτάριου Φαρμάκη (Nektarios Farmakis) και του Δημάρχου μας, κ. Γιώργου Παπαναστασίου (Γιώργος Παπαναστασίου) , οι οποίοι βίωσαν το συναίσθημα του αθέατου αυτού εγκλήματος και στέκονται αλληλέγγυοι στον αγώνα κατά της έμφυλης βίας.

Ευχαριστούμε από καρδιάς!”.

ksenonasfiloxeniasgynaikon 29 11 2021

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 692 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.