Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 19:43

Νέα Οδός: Με το Fast Pass παντού, τώρα και με εκπτώσεις έως 50%

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με δυο νέα εκπτωτικά προγράμματα εμπλουτίζει η Νέα Οδός, τη συνδρομητική γκάμα της υπηρεσίας ηλεκτρονικής πληρωμής διοδίων Fast Pass!

Από την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου, όλοι οι οδηγοί, θα έχουν στη διάθεσή τους, τα προγράμματα Frequent All 2 και Frequent All 3 & 4 και θα μπορούν με την εγγραφή τους, να απολαμβάνουν υψηλές εκπτώσεις στους σταθμούς διοδίων που λειτουργεί και διαχειρίζεται η εταιρία.

Ειδικότερα, με το νέο πρόγραμμα το Fast Pass Νέα Οδός Frequent All 2 , όλοι οι οδηγοί οχημάτων κατηγορίας 2 (Ι.Χ επιβατικό), κερδίζουν έως και 50% έκπτωση, ανάλογα με τη μηναία συχνότητα των διελεύσεών τους. Το ποσοστό της έκπτωσης αυξάνεται αναλογικά, όπως περιγράφεται στον παρακάτω πίνακα:

Επιπλέον και για τις ανάγκες των επαγγελματιών οδηγών, η Νέα Οδός προχώρησε στη δημιουργία του Fast Pass Νέα Οδός Frequent All 3 & 4, (οχήματα κατηγορίας 3 και 4 όπως πχ λεωφορεία και φορτηγά), το οποίο και προσφέρει εκπτώσεις έως και 30%, ανάλογα με τη μηναία συχνότητα διελεύσεων. Οι κλιμακούμενες εκπτώσεις περιγράφονται στον παρακάτω πίνακα:

Αναλυτικές πληροφορίες για τα νέα εκπτωτικά προγράμματα, είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα Fast Pass Νέα Οδός, καθώς και στην εφαρμογή MyOdos, ενώ στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου, βρίσκεται και το τμήμα Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης Πελατών* στα τηλέφωνα:

(α) 22950 26900 (για τον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. δηλαδή για το τμήμα της Αθηνών Θεσσαλονίκης από Μεταμόρφωση Αττικής ως Σκάρφεια Φθιώτιδας) &

(β) 2641 306 306 (για τον Αυτοκινητόδρομο Ιόνια Οδός, από Αντίρριο έως Ιωάννινα)

*Ωράριο λειτουργίας:  Δευτέρα έως Σάββατο 08:00 με 20:00 και Κυριακή 10:00 με 18:00.

Τέλος, και με στόχο την όσο το δυνατόν πληρέστερη ενημέρωση των οδηγών, καθώς με το Fast Pass μπορούν να ταξιδεύουν σε όλη τη χώρα, η υπηρεσία μετονομάζεται σε Fast Pass Νέα Οδός, ώστε να είναι απολύτως κατανοητό ότι τυχόν εκπτώσεις αφορούν αποκλειστικά και μόνο τις διελεύσεις που πραγματοποιούνται στους σταθμούς διοδίων που λειτουργεί και διαχειρίζεται η Νέα Οδός.

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 415 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.