Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 19:27

Επιστρέφουν στη Λεωφόρο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην παραδοσιακή έδρα του Παναθηναϊκού αγωνίζεται την Κυριακή ο Παναιτωλικός και το χορτάρι της Λεωφόρου θα πατήσουν αρκετοί πρώην «πράσινοι» που θα φοράνε αυτή τη φορά τα κυανοκίτρινα.

Πρώτος και καλύτερος ο Γιάννης Αναστασίου που έχει κοουτσάρει τον Παναθηναϊκό σε 118 ματς και είναι ο τελευταίος προπονητής με τον οποίο κατέκτησε τίτλο. Ήταν το 2014 που πανηγύρισε το κύπελλο. Μαζί του (όπως και τώρα) ήταν βοηθός ο Στιβ Ρούτερ.

Σ’ εκείνη την ομάδα που πήρε το κύπελλο αγωνίζονταν και ο Νίκος Καρέλης, ο οποίος έχει καταγράψει 83 συμμετοχές στη Super League με τον Παναθηναϊκό. Μέλος εκείνης της ομάδας ήταν και ο Διαμαντής Χουχούμης (39 συμμετοχές).

Στις υποδομές του Παναθηναϊκού αγωνίζονταν τότε ο Κώστας Αποστολάκης που στη συνέχεια έγινε επαγγελματίας και κατέγραψε 8 συμμετοχές στη Super League. Και τέλος ο Νίκος Βέργος που πριν έρθει στο Αγρίνιο έπαιξε 4 φορές με τα τριφύλλι.

agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 579 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.