Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  1:41 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 17:28

Ε.Α.Π.: Διαδικτυακά το 2ο Sport Management MasterClass (Τετ 01/12/2021 18:00)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών “Διοίκηση Αθλητισμού” του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου διοργανώνει το 2ο Masterclass με τίτλο «Αθλητισμός στην ψηφιακή εποχή: Η ραγδαία ανάπτυξη των e-sports και η νέα κουλτούρα ψυχαγωγίας στο metaverse», την Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου στις 18:00.

Καλεσμένος ομιλητής του Masterclass είναι ο Θάνος Καραγκρούνας, Director of Strategic Programs στην Global Esports Federation, έχοντας περισσότερα από είκοσι χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στη βιομηχανία του αθλητισμού και στο Ολυμπιακό Κίνημα.

Τα e-sports (συντομογραφία του electronic sports) είναι ο διαγωνισμός παικτών μέσω video games, συχνά επαγγελματιών. Μερικά από τα σημαντικότερα video games στα οποία διαγωνίζονται παίκτες από όλο τον κόσμο είναι τα League of Legends, Dota, Counter-Strike, Valorant, Overwatch, Street Fighter, Super Smash Bros. και StarCraft. Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή συζητά το ενδεχόμενο να συμπεριλάβει τα e-sports σε κάποια μελλοντική Ολυμπιακή διοργάνωση. Στα τέλη του 2019, υπολογίζεται πως οι θεατές των e-sports άγγιξαν τα 454 εκατομμύρια ανά τον κόσμο, ενώ έφεραν ως έσοδα περισσότερα από 1 δισεκατομμύριο δολάρια παγκοσμίως.

Το 2o Masterclass του Προγράμματος της Διοίκησης Αθλητισμού θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στο Youtube (https://youtu.be/9zozTdkXMUg) και η παρακολούθησή του είναι ελεύθερη και ανοικτή σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Διαβάστηκε 373 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 17:34
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.