Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  10:14 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 10:25

Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου: Ζητά να εξαιρεθεί το Αγρίνιο απο το άνοιγμα της αγοράς στις 10 π.μ.

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου με επιστολή στα αρμόδια υπουργεία, βουλευτές και περιφέρεια ζητά να εξαιρεθεί το Αγρίνιο απο το άνοιγμα της αγοράς στις 10 π.μ.

Κύριε Υπουργέ

Με αφορμή την ΚΎΑ 72486 της 20-11-2021 η οποία προβλέπει μεταξύ των άλλων μέτρων και την τροποποίηση του ωραρίου λειτουργίας της αγοράς κατ στηην πόλη του Αγρινίου, το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου θέλει σας γνωρίσει τα πιο κάτω.

Στην πόλη τον Αγρινίου η μετακίνηση της συντριπτικής πλειοψηφίας των συμπολιτών μας ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ με Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Η κίνηση στην αγορά της πόλης μας από τις 6-11-2021 που εφαρμόζονται τα νέα μέτρα έχει περιοριστεί στο ελάχιστο, σε σημείο που να κυκλοφορούν πολύ λιγότεροι συμπολίτες μας από εκείνους που κυκλοφορούσαν στο τυπικό lockdvwn της ίδιας ακριβώς περιόδου το 2020.

Διαβάστηκε 514 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.