Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 19:01

Ψηφιακή ημερίδα: Η ψυχική μας υγεία στην εποχή του covid-19 (Δευ 13/12/2021 16:00)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ψηφιακή ημερίδα με τίτλο «Η ψυχική μας υγεία στην εποχή του covid-19», έχει προγραμματιστεί για τις 13 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 18:00. Η ημερίδα θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω της ιστοσελίδας της Ι.Ε.Δ.Ε.Π., www.iedep.gr

Με αφορμή την παγκόσμια υγειονομική κρίση που καλείται να αντιμετωπίσει ο χώρος της υγείας η Ιατρική Εταιρεία Δυτικής Ελλάδος – Πελοποννήσου (Ι.Ε.Δ.Ε.Π.),  σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας (ΠΔΕ) διοργανώνει ψηφιακή ημερίδα με θέμα «Η ψυχική μας υγεία στην εποχή του covid-19». Στο πλαίσιο της ημερίδας θα συζητηθούν θέματα όπως το πώς θα μπορέσουμε συναισθηματικά και ψυχικά να αντιμετωπίσουμε τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας, το πώς θα φροντίσουμε τον εαυτού μας και των γύρω μας, τα απόλυτα φυσιολογικά συναισθήματα που μας γεννά η περίοδος (άγχος, ανασφάλεια, φόβο, λύπη, θυμό).

Σημαντικά ερωτήματα που θα κληθούν οι ομιλητές να απαντήσουν οι εκλεκτοί ομιλητές μας είναι μεταξύ άλλων τα εξής:

  • Τι είναι ψυχική υγεία;
  • Πώς μπορούμε να προστατέψουμε την ψυχική μας υγεία αυτή την περίοδο της πανδημίας;
  • Είμαστε οι μόνοι υπεύθυνοι για την ψυχική μας υγεία;
  • Η Ψυχική Υγεία μας αφορά όλους;

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί ψηφιακά και θα φιλοξενήσει διακεκριμένους ομιλητές από τον χώρο της ψυχικής υγείας, του πανεπιστημίου και φορέων ασθενών ψυχικής υγείας.

Πληροφορίες για την ημερίδα μπορείτε να βρείτε εδώ. Εγγραφές εδώ.

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 548 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 19:08
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.