Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  9:39 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 18:57

ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας σε πρύτανη Πανεπιστημίου Πατρών: «Άστοχη η δήλωση για τα δρομολόγια, οι επιβατικές ανάγκες καλύπτονται»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

«Η δήλωση του κ. Πρύτανη μας προξένησε έκπληξη καθώς τα δρομολόγια που έχουμε καθημερινά για την γραμμή Αγρίνιο-Μεσολόγγι-Πάτρα μόνο ως ανεπαρκή δεν μπορούν να χαρακτηρισθούν» τονίζει σε επιστολή της προς τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών, Χρήστο Μπούρα η «ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας ΑΕ», αναφορικά με τα όσα δήλωσε στο Συνέδριο «Δυτικά eπιχειρείν», το περασμένο Σάββατο.

«Η δήλωση του κ. Πρύτανη ότι δεν δείχνουμε «φοιτητική μέριμνα» ήταν άστοχη όσον αφορά την εταιρεία μας», αναφέρεται ακολούθως ενώ υπογραμμίζεται ότι «η εταιρεία είναι σε θέση, αν οι επιβατικές ανάγκες των φοιτητών το απαιτήσουν, κάτι το οποίο δεν έχουμε μέχρι σήμερα αντιληφθεί, να προσθέσει και άλλα δρομολόγια».

Αναλυτικά:

Tο Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Χρήστος Μπούρας κατά την ομιλία του στο Αγρίνιο για τα ζητήματα των πανεπιστημιακών τμημάτων του Αγρινίου και του Μεσολογγίου, μεταξύ άλλων εξέφρασε την δυσαρέσκειά του, διότι η ΚΤΕΛ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ ΑΕ δεν βάζει δήθεν δρομολόγια και οι φοιτητές δεν μπορούν να μετακινηθούν. Η δήλωση αυτή του κ. Πρύτανη μας προξένησε έκπληξη καθώς τα δρομολόγια που έχουμε καθημερινά για την γραμμή Αγρίνιο-Μεσολόγγι-Πάτρα μόνο ως ανεπαρκή δεν μπορούν να χαρακτηρισθούν και ειδικότερα έχουν ως εξής:

 Από Αγρίνιο προς Πάτρα: 05.00-7.00-09.15-14.00-16.00-19.00 και κάθε Δευτέρα και Παρασκευή στις 11.00 π.μ..

Από Πάτρα προς Αγρίνιο :07.15-09.30-14.00-15.15-17.00-19.00-21.00 και κάθε Δευτέρα και Παρασκευή 12.00 το μεσημέρι.

Κατ΄ αυτόν τον τρόπο η δήλωση του κ. Πρύτανη ότι δεν δείχνουμε «φοιτητική μέριμνα» ήταν άστοχη όσον αφορά την εταιρεία μας καθώς τα ανωτέρω δρομολόγια καλύπτουν και με το παραπάνω τις επιβατικές ανάγκες. Σε κάθε περίπτωση όμως, η εταιρεία μας είναι σε θέση, αν οι επιβατικές ανάγκες των φοιτητών το απαιτήσουν, κάτι το οποίο δεν έχουμε μέχρι σήμερα αντιληφθεί, να προσθέσει και άλλα δρομολόγια.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 402 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.