Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021 18:57

Σασμός: Τι γίνεται με τον δεύτερο κύκλο; Οι σκέψεις του σεναριογράφου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η μεγάλη φετινή επιτυχία της ερωτικής – δραματικής σειράς «Σασμός» που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Σπύρου Πετρουλάκη δεν περνά απαρατήρητη στον Alpha, οι άνθρωποι του οποίου σκέφτονται πολύ σοβαρά πώς θα διαμορφωθεί και δεύτερος κύκλος.

Η ιστορία του παθιασμένου έρωτα μεταξύ του Αστέρη Σταματάκη (Ορφέας Αυγουστίδης) και της Αργυρώς Βρουλάκη (Χριστίνα Χειλά Φαμέλη) – που δεν έπρεπε να συμβεί γιατί οι δύο οικογένειες βρίσκονται σε μια σκληρή, πολύχρονη  σύγκρουση – έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό με αποτέλεσμα στον Alpha να εξετάζουν πλέον ένα νέο κύκλο επεισοδίων για την επόμενη σεζόν.

Καλά κρατούν οι συζητήσεις για το νέο κύκλο

Σύμφωνα με πληροφορίες του youfly.com η εταιρία παραγωγής του κ. Καραγιάννη συζητά με τόσο με το σεναριογράφο Βασίλη Σπηλιόπουλο όσο και με το σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο την εξέλιξη της ιστορίας για να συνεχιστεί η σειρά και την επόμενη  σεζόν.


Κατά τις ίδιες πάντα πληροφορίες στο τραπέζι των συζητήσεων έχει πέσει η ιδέα ο «σασμός», δηλαδή η συμφιλίωση μεταξύ των δύο οικογενειών να αναβληθεί για φέτος αφού κάτι τέτοιο θα σήμαινε και το τέλος της σειράς.

Κατά συνέπεια εφόσον συμφωνηθεί τελικά ο δεύτερος κύκλος θα προστεθούν καινούριες ιστορίες προκειμένου ο πολυπόθητος «σασμός» να έρθει στο τέλος της επόμενης σεζόν. Επίσης, σε μια τέτοια περίπτωση θα έχουμε και νέους ρόλους που θα δώσουν ακόμη μεγαλύτερη ώθηση στη διαμάχη των δύο οικογενειών.

Λίγη υπομονή και θα δούμε τι μέλλει γενέσθαι με την αγαπημένη σειρά του Alpha.

youfly.com

 

Διαβάστηκε 473 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.