Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021 12:03

Δημήτρης Μητροπάνος: ο ανιψιός του αείμνηστου κορυφαίου ερμηνευτή, μας παρουσιάζει το τραγούδι του "Μέσα Στη Βροχή"

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε εξαιρετικά ανοδική πορεία συνεχίζει να κινείται ένα από τα πρόσωπα που θα απασχολήσει την Ελληνική μουσική σκηνή τα επόμενα χρόνια. Ο λόγος για τον Δημήτρη Μητροπάνο όπου μετά και την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Ψάξε" επανέρχεται δυναμικά με ένα Digital Single που αποτελείται από 3 νέα τραγούδια!

"Μη μ'αγαπάς" σε στίχους Πέτρου Βασιλειάδη και μουσική Κώστα Αγγελόπουλου , "Μη με ξεχνάς" επίσης σε στίχους Πέτρου Βασιλειάδη και μουσική Αυγερινού Σέρμπου ενώ την κυκλοφορία κλείνει το πρόσφατα ανεβασμένο στο YouTube "Μέσα στη βροχή" σε στίχους ξανά του Πέτρου Βασιλειάδη και μουσική του Αυγερινού Σέρμπου ,που ήδη ξεχωρίζει.

Ο ταλαντούχος Δημήτρης Μητροπάνος εκτός του ότι είναι ανιψιός του αείμνηστου κορυφαίου ερμηνευτή και συνονόματος του , συγκεντρώνει πολλά μιντιακά βλέμματα πάνω του ωστόσο συνεχίζει να δημιουργεί παρέα με τον παραγωγό του και την εταιρία του έχοντας και ο ίδιος άριστη μουσική παιδεία όντας δάσκαλος μουσικής αγωγής στην Γερμανία.

Ένα είναι σίγουρο, ότι ο Δημήτρης Μητροπάνος κερδίζει καθημερινά κοινό και ΜΜΕ έχοντας δικό του ύφος και δική του καλλιτεχνική υπόσταση .

Διαθέσιμο και στο επίσημο κανάλι μας στο youtube αποκλειστικά!

ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΡΟΧΗ:

Διαβάστηκε 567 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.