Κυριακή, 29η Σεπτεμβρίου 2024  1:18 μμ
Σάββατο, 20 Νοεμβρίου 2021 15:21

Ανακαλεί η “Συμμαχία για το Μέλλον” το σχόλιό της για τις παράνομες προσλήψεις

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η έκθεση πεπραγμένων του Ανωτάτου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ) για τις περατωθείσες επιθεωρήσεις του, στην οποία περιλαμβάνονται οι παράνομες προσλήψεις στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Μεσολογγίου, αποτέλεσε σημείο αντιπαράθεσης ανάμεσα στην Δημοτική Αρχή και την παράταξη «Συμμαχία για το Μέλλον».

Το θέμα προκάλεσε αρκετά σχόλια και την παρέμβαση της Δημοτικής Αρχής Μεσολογγίου για να διευκρινίσει ότι οι παράνομες προσλήψεις αφορούν την περίοδο της προηγούμενης δημοτική αρχής. Ωστόσο η παράταξη «Συμμαχία για το Μέλλον» του Π. Σκαρμούτσου, απαντώντας στο Δήμαρχο σημειώνει με νόημα ότι «είναι όμως άθλια υποκρισία και μεγάλο θράσος, να κατηγορείς την προηγούμενη Δημοτική Αρχή και να κάνεις και εσύ τα ίδια. Να ευαγγελίζεσαι την νομιμότητα και κάθε μέρα να αποδεικνύεται ότι παρανομείς με τον ίδιο τρόπο».

Με νεότερη ανακοίνωσή της όμως ανακαλεί τα σχόλιά της μετά τα στοιχεία που έλαβε από το νομικό σύμβουλο του Δημάρχου.

«Διαβάζοντας το ΦΕΚ των 170 σελίδων, δεν βρήκαμε πουθενά να γίνεται αναφορά για την περίοδο κατά την οποία διενεργήθηκαν οι έλεγχοι, επομένως δικαίως θεωρήσαμε ότι αναφέρεται στην χρήση 2020. Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με το νομικό σύμβουλο του δήμαρχου κ. Αθανασίου, λάβαμε διαβεβαιώσεις ότι τα αναφερόμενα στην ιστοσελίδα έλαβαν χώρα πριν την 1/9/2019 και είναι αυτά τα οποία κατήγγειλε ο δήμαρχος και επί της θητείας του δεν υπάρχουν καταγγελίες από το ΑΣΕΠ. Τα έγγραφα τα οποία μας προσκόμισε ο νομικός σύμβουλος του δήμαρχου κύριος Αθανασίου, μας καλύπτουν και επειδή δεν έχουμε πρόθεση να αδικήσουμε κανένα, αποσύρουμε την καταγγελία με δημόσια ανακοίνωση» αναφέρει η «Συμμαχία για το Μέλλον».

Και προσθέτει : «Στο Δημοτικό Συμβούλιο κάναμε ερώτηση για το θέμα και θα μπορούσε τόσο η δημοτική αρχή όσο και ο νομικός της σύμβουλος, να μας δώσουν τις απαραίτητες διευκρινήσεις και εφόσον είχε δίκιο να λήξει το θέμα εκεί, δυστυχώς όμως αυτό δεν έγινε».

Εφημερίδα Συνείδηση

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 586 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News