Κυριακή, 29η Σεπτεμβρίου 2024  1:19 μμ
Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2021 18:58

Δήμος Αγρινίου: Χριστουγεννιάτικο φως με τη Black Friday

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αγώνα δρόμου κάνουν εδώ και σχεδόν ενάμιση μήνα τα συνεργεία του τμήματος ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Αγρινίου, τα οποία καθημερινά, από το πρωί ως και αργά το απόγευμα, εργάζονται για να τοποθετήσουν το φετινό διάκοσμο.

Μάλιστα, φέτος θα υπάρξουν αρκετές εκπλήξεις κατά την επερχόμενη εορταστική περίοδο που αναμένεται να αφήσουν τις καλύτερες εντυπώσεις σε μικρούς και μεγάλους!

Θύμιος Γρίβας: «Φέτος θα στολίσουμε ακόμη περισσότερους δρόμους του Δήμου μας»

«Θα προσπαθήσουμε να φωταγωγήσουμε και να στολίσουμε με διάφορα χριστουγεννιάτικα όσο το δυνατόν περισσότερα σημεία της πόλης και του δήμου. Εδώ και ενάμιση μήνα ξεκινήσαμε τις εργασίες για την εγκατάσταση της απαραίτητης υποδομής για την εγκατάσταση του εορταστικού διακόσμου. Το τελευταίο χρονικό διάστημα μάλιστα οι συμπολίτες μας το βλέπουν συνεχώς στο κέντρο της πόλης, καθώς έχουμε στολίσει λ.χ. τις οδούς Παπαστράτου, Χαριλάου Τρικούπη, την περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου, την περιμετρική κλπ. Αυτό είναι μόνο η αρχή, καθώς φέτος σκοπεύουμε να φωταγωγήσουμε και γενικότερα να στολίσουμε περισσότερα σημεία από κάθε άλλη φορά» ανέφερε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Θύμιος Γρίβας.

Η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου διακόσμου θα γίνει στις 26 Νοεμβρίου που είναι η ημέρα της black Friday, ενώ η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δένδρου θα γίνει λίγες ημέρες μετά τις 6 Δεκεμβρίου, ανάλογα πάντα τον καιρό. Ο στολισμός των χωριών του Δήμου, ως είθισται, θα ξεκινήσει στο τέλος του Νοεμβρίου, σύμφωνα με τον κ. Γρίβα, ο οποίος επεσήμανε ότι: «υπάρχουν τέσσερα διαφορετικά συνεργεία που δουλεύουν για τον χριστουγεννιάτικο διάκοσμο, δηλαδή πάνω από 20 άτομα. Επιπλέον, υπάρχουν και δύο συνεργεία το βράδυ που «τρέχουν» τις βλάβες και ό,τι άλλες εργασίες υπάρχουν, καθώς δεν πρέπει να παραγκωνίσουμε τίποτε λόγω του στολισμού».

Πέραν όμως της προετοιμασίας για την εορταστική περίοδο και τον καλλωπισμό του δήμου ο κ. Γρίβας έστειλε και το δικό του μήνυμα στους δημότες, το οποίο έχει ως εξής: «Οι καιροί είναι δύσκολοι λόγω της πανδημίας. Πολίτες αλλά και επαγγελματίες ζουν μια δύσκολη καμπή στη ζωή τους. Στόχος μας είναι ως υπηρεσία, αλλά και ως δημοτική Αρχή, να στολίσουμε για να βοηθήσουμε στην τόνωση της τοπικής αγοράς, αλλά και στην βελτίωση της ψυχολογίας. Όλοι έχουμε επηρεαστεί από τον covid-19. Τα κρούσματα είναι περισσότερα ίσως απ΄ ό,τι ήταν πέρσι και η καλή διάθεση που μπορεί να προέλθει από την όμορφη και γιορτινή εικόνα και ατμόσφαιρα που θα δημιουργηθεί στο Δήμο Αγρινίου μπορεί να βοηθήσει. Αυτό θέλουμε και γι’ αυτό προσπαθούμε».

Δείτε φωτογραφίες από το διάκοσμο που έχει ήδη τοποθετηθεί σε διάφορα σημεία της πόλης:

Εφημερίδα Συνείδηση – Κωνσταντίνος Χονδρός 

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 754 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News