Κυριακή, 29η Σεπτεμβρίου 2024  11:21 πμ
Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2021 15:00

5Χ5 ο Δήμαρχος Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τα γενέθλιά του γιορτάζει σήμερα ο Δήμαρχος Αγρινίου, Γιώργος Παπαναστασίου και οι συνεργάτες του ευχήθηκαν χρόνια πολλά με ευρηματικότητα, ομολογουμένως, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία που δημοσίευσε.

Η τούρτα με τα δύο «πεντάρια» κεράκια μπορεί να… «προδίδουν» την ηλικία του, αλλά όπως υπογραμμίζει και ο ίδιος στα κοινωνικά δίκτυα «Οι αριθμοί μπορεί να λένε πάντα την αλήθεια αλλά τελικά σημασία έχει πως τους διαβάζεις», αιτιολογώντας την παρουσία του… Χ ανάμεσά τους.

5Χ5, λοιπόν, ο Δήμαρχος Αγρινίου, με τα «χρόνια πολλά» και τις ευχές συγγενών, φίλων, πολιτών κι όχι μόνο να «γεμίζουν» τη φωτογραφία του.

Η ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα αναφέρει:

Οι αριθμοί μπορεί να λένε πάντα την αλήθεια αλλά τελικά σημασία έχει πως τους διαβάζεις… Οι συνεργάτες μου διάλεξαν για μένα το 5×5! Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς για τις ευχές σας!

γ.παπαναστασιου 17 11 2021

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 618 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News