Κυριακή, 29η Σεπτεμβρίου 2024  11:16 πμ
Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2021 12:51

Τελετή Απονομής Μεταπτυχιακών Τίτλων Ειδίκευσης του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μια ακόμη Κυριακή χαράς και πανηγυρισμού ήταν η σημερινή για τους νέους και νέες επιστήμονες του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, οι οποίοι έλαβαν τους τίτλους σπουδών τους σε μια τελετή αφιερωμένη στις επιτυχίες τους. Έτσι, δόθηκαν και φέτος με επιτυχία οι μεταπτυχιακοί τίτλοι σπουδών των επιστημόνων του ΕΑΠ  που ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους στα προγράμματα του. 

Όλα αυτά, στη διάρκεια των Τελετών Απονομής Μεταπτυχιακών Τίτλων Ειδίκευσης του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021 που έγιναν σήμερα, Κυριακή, 14 Νοεμβρίου, διαδικτυακά και μέσω live streaming, λόγω των έκτακτων συνθηκών που συνεχίζονται στη χώρα από την πανδημία του COVID 19.

Συγχαρητήρια έδωσαν με τις ομιλίες τους στους αποφοίτους των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών του Ε.Α.Π. και τις οικογένειές τους, ο Αντιπρόεδρος του Ιδρύματος, Αναπληρωτής Καθηγητής Γεώργιος Σκρουμπής, οι τρεις Κοσμήτορες των Σχολών του, Καθηγητές Εμμανουήλ Κουτούζης, Ιωάννης Καλαβρουζιώτης και Αθανάσιος Μιχιώτης. 

Ο Αντιπρόεδρος Οικονομικών, Προγραμματισμού και Ανάπτυξης Αναπληρωτής Καθηγητής κ. Γεώργιος Σκρουμπής ευχήθηκε συγχαρητήρια στους φοιτητές για την επιτυχή κατάληξη των σπουδών τους και ανακοίνωσε την έναρξη της λειτουργίας του «ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ» του ΕΑΠ από τη Δευτέρα 15/11/2021 στο alumni.eap.gr 

Συγκεκριμένα:

Ολοκληρώθηκε η Απονομή Μεταπτυχιακών Τίτλων Ειδίκευσης της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστήμων (μεταπτυχιακοί φοιτητές 560), της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας (135) και αντίστοιχα της Σχολής Κοινωνικών Επιστήμων (450). 

Η ίδια μέθοδος ακολουθήθηκε και τον Οκτώβριο του περασμένου χρόνου, ενώ οι απόφοιτοι/ες αλλά και κάθε άλλος ενδιαφερόμενος/η  για τις Τελετές, τις παρακολούθησαν ζωντανά από το επίσημο κανάλι του Ε.Α.Π. στο youtube.

Έτσι, κατά τη διάρκεια των Τελετών ακούστηκαν τα ονόματα των αποφοίτων ανά Σχολή. Το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθεί η αποστολή των Πτυχίων και των συνοδευτικών εγγράφων σε κάθε απόφοιτη/το μέσω συνεργαζόμενης με το Ε.Α.Π. εταιρίας ταχυμεταφορών, χωρίς οποιαδήποτε οικονομική επιβάρυνση εκ μέρους τους.

Άλλοι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να παρακολουθήσουν τις Τελετές στον παρακάτω σύνδεσμος:

Διαβάστηκε 705 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News