Κυριακή, 29η Σεπτεμβρίου 2024  11:16 πμ
Σάββατο, 13 Νοεμβρίου 2021 17:58

Εκπρόσωποι της ΕΣΠΕΑΙΤ είδαν τον διοικητή της 116 Πτέρυγας Μάχης για τα ζητήματα του Κλιμάκιου Φύλαξης Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Eκπρόσωποι της  Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας (Ε.Σ.Π.Ε.ΑΙΤ)  την περασμένη Πέμπτη , 11 Νοεμβρίου 2021, συναντήθηκαν με τον Διοικητή της 116 Πτέρυγας Μάχης στον Άραξο, Σμήναρχο Ιπτάμενο. Πέτρο Σάσσαρη.

Από πλευράς της Ένωσης παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος Βασίλειος Χονδρογιάννης και ο Υπεύθυνος Δημοσίωνσχέσεων Απόστολος Λεμονιάς, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά
του COVID-19.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η φιλοξενία του Διοικητού στους εκπροσώπους της ΕΣΠΕΑΙΤ ήταν άψογη και μέσα σε φιλικό και ανθρώπινο περιβάλλον συζήτησης βγήκαν σημαντικά συμπεράσματα γιατις προτεραιότητες και τις επόμενες κινήσεις που δύναται να πραγματοποιηθούν ώστε να ξεκινήσει η επίλυση καίριων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα στελέχη που υπηρετούν στο Κλιμάκιο Φύλαξης Αγρινίου, το οποίο  ανήκει διοικητικά στην 116Π.Μ.

«Αξίζει να τονιστεί ότι όταν πραγματοποιούνται τέτοιες συναντήσεις, αμοιβαίεςεκτίμησης, αποδοχής και κατανόησης, τα αποτελέσματα δεν μπορεί να μην είναι προς όφελος τόσο της Υπηρεσίας, όσο και των στελεχών», αναφέρεται από την ΕΣΠΕΑΙΤ που δεν παραλείπεί να ευχαριστήσει τον  ΔιοικητήΠέτρο Σάσσαρη  για την φιλοξενία και την διάθεση του για δημιουργική συνεργασία με επίκεντρο τα προβλήματα των συναδέλφων.

 

Διαβάστηκε 365 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News