Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  10:21 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2021 17:41

Ανακοινώθηκε η καταβολή του διπλού Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος τον Δεκέμβριο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πότε θα γίνει η καταβολή της προσαύξησης – Τι προβλέπει τροπολογία του Υπουργείου Εργασίας

Με τροπολογία του Υπουργείου Εργασίας, που κατατίθεται σε Νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης, ανακοινώθηκε επισήμως η καταβολή του διπλού ποσού του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος στους δικαιούχους για τον Δεκέμβριο. Όπως αναφέρεται στην τροπολογία σχετικά με το επίδομα, «για το μήνα Δεκέμβριο 2021, η μηνιαία εισοδηματική ενίσχυση των ωφελούμενων, κατά την 30η.11.2021 εγκριτική απόφαση χορήγησής της, προσαυξάνεται στο διπλάσιο. Η προσαύξηση αυτή θεωρείται ότι αποτελεί αντικείμενο των αιτήσεων, επί των οποίων εκδόθηκαν οι εγκριτικές αποφάσεις χορήγησης της εισοδηματικής ενίσχυσης του πρώτου εδαφίου και καταβάλλεται άπαξ και κατά παρέκκλιση του ανώτατου μηνιαίου ορίου του εγγυημένου ποσού και των ανώτατων μηνιαίων ορίων ανά ωφελούμενη μονάδα».

Η καταβολή της προσαύξησης προηγείται της τακτικής καταβολής της μηνιαίας εισοδηματικής ενίσχυσης και πραγματοποιείται την 15η Δεκεμβρίου 2021.

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 533 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2021 21:45
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.