Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 07 Νοεμβρίου 2021 21:36

Μπράβο Δήμαρχε! Ξερίζωσε επι τέλους τις παθογένειες που μαστίζουν τους δημότες Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

γράφει ο Δημήτρης Μακρής

Έπεσε στην αντίληψή μου η προσπάθεια του Δημάρχου Αγρινίου να βελτιώσει την καθημερινότητα σημαντικής περιοχής του Δήμου σε θέματα δικαστικής και αστυνομικής υπαγωγής. Θα ομολογήσω ότι όχι μόνο απλά χάρηκα αλλά ότι πέταξα από την χαρά μου γιατί χρόνια τώρα αρθρογραφώ για παθογένειες που μαστίζουν τον μεγαλύτερο Δήμο της Στερεάς Ελλάδας αφού οι δημότες του εξακοντίζονται ως υπαγόμενοι αλλού εφοριακά, αλλού αστυνομικά, αλλού δικαστικά, αλλού εκκλησιαστικά και δεν συμμαζεύεται. Αυτά μόνο στην Αιτωλ/νία συμβαίνουν και σε κανένα άλλον μεγάλο Δήμο της Ελληνικής περιφέρειας. Το ξερίζωμα των παθογενειών ισοδυναμεί με πράξη απελευθερωτική από κατάσταση ραγιαδισμού. Εξάλλου πρέπει το πολλαπλά καθημαγμένο Αγρίνιο να αναβαθμισθεί και να αποκτήσει την δυναμική οντότητα που δικαιούται. 

Στην προσπάθειά σου κ. Δήμαρχε για υπεράσπιση των συμφερόντων των δημοτών δεν δικαιολογείται ολιγωρία. Οι φορείς του Αγρινίου οφείλουν να σταθούν στο πλευρό σου και να στηρίξουν τις ενέργειές σου. Επί τέλους είδα σωστές κινήσεις προς την σωστή κατεύθυνση οι οποίες πρέπει να συνεχισθούν οργανωμένα και συστηματικά. Να απαιτήσετε με σθένος και αυτοπεποίθηση. Αν χρειαστεί να χτυπήσετε και το χέρι στο τραπέζι επισημαίνοντας ότι οι δημότες σου δεν ανέχονται άλλες ταλαιπωρίες και δυσκολίες στην καθημερινότητά τους.  Αν βρείτε κλειστές πόρτες Υπουργών να απευθυνθείτε στον Πρωθυπουργό και τον όποιο αρνητισμό να τον καταγγείλετε στον λαό του Αγρινίου. Λογικά δεν θα βρείτε δυσκολίες γιατί διεκδικούμε τα αυτονόητα με στόχο την καλυτέρευση ποιοτικά της καθημερινής διαβίωσης των δημοτών.  Οι παθογένειες του Αγρινίου είναι πάρα πολλές, όμως αυτό που ξεκίνησες πρέπει να περατωθεί αισίως και να κοιτάξουμε μπροστά για τα επόμενα βήματα και το ξερίζωμα πολλών άλλων παθογενειών.

Από την πλευρά μου θα είμαι στη διάθεσή σου με τις ιδέες και τα οράματά μου εθελοντικά να προσφέρω αν το επιθυμείς. 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΚΡΗΣ 2

Μακρής Δημήτρης
Η Δημοκρατική άποψη Πολυτέκνων Αγρινίου

 

Διαβάστηκε 466 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.