Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 02 Νοεμβρίου 2021 19:43

Μάρκος Σεφερλής ANT1: Τελειώνει το 5×5 με δύο διαφορετικές αποφωνήσεις

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

To τηλεπαιχνίδι 5×5 συνεχίζεται να προβάλλεται από τον ANT1, με το μέλλον του όμως να είναι αβέβαιο. Τι γίνεται με τα γυρίσματα και γιατί ο Μάρκος Σεφερλής έκανε δύο διαφορετικές αποφωνήσεις;

Αυτό που δεδομένα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα είναι ότι το 5×5 αλλάζει ώρα προβολής και από την Δευτέρα 8 Νοεμβρίου θα προβάλλεται καθημερινά στις 16:30. Πλέον όμως μάθαμε και κάτι καινούργιο…


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά στην εκπομπή Super Κατερίνα, το τηλεπαιχνίδι ολοκλήρωσε πρόσφατα τα γυρίσματα του. Αυτό βέβαια θα συνεχίσει να προβάλλεται μέχρι την άνοιξη, στην απογευματινή ζώνη του ANT1. Το ενδιαφέρον στην όλη ιστορία είναι ότι ο Μάρκος Σεφερλής στο τελευταίο επεισόδιο της εκπομπής άφησε δύο διαφορετικές αποφωνήσεις.

Στην πρώτη αποφώνηση ανανεώνει το ραντεβού του με τον ANT1 για τη νέα σεζόν ενώ στην δεύτερη λέει οριστικό αντίο στους τηλεθεατές. Αξίζει να τονίσουμε ότι ο παρουσιαστής επιδιώκει την συνέχιση της συνεργασίας του με το κανάλι και ψάχνει διάφορα, νέα, projects τα οποία θα μπορούσαν να υλοποιηθούν. Στο κανάλι από την άλλη περιμένουν την πορεία του τηλεπαιχνιδιού, για να αποφασίσουν αν θα πάρει το πράσινο φως για νέα επεισόδια ή όχι.

Θυμίζουμε ότι στα σκαριά βρίσκεται και η σειρά του Μάρκου Σεφερλή με τίτλο  «Μάμα… τσίτα», η οποία αναμένεται να βγει στον αέρα στο δεύτερο μισό της φετινής σεζόν.

youfly.com

Διαβάστηκε 638 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 02 Νοεμβρίου 2021 19:45
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.