Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 02 Νοεμβρίου 2021 10:29

Εκλογές του Συλλόγου Πολυτέκνων Αγρινίου: "Στο ίδιο έργο θεατές"

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

γράφει ο Δημήτρης Μακρής

Στις πρόσφατες εκλογές του Συλλόγου επαναλήφτηκε ο ολοκληρωτισμός του. Αλήθεια πόσο υγειές είναι σε ένα τόσο μεγάλο σύλλογο να μην υπάρχουν ενδιαφερόμενοι να κατεβούν ως υποψήφιοι πέραν των περιχαρακωμένων εντός των τειχών; Πόση υπερηφάνεια μπορούν να βιώνουν όταν τρέχουν χωρίς ανταγωνιστές;  Θα μου πείτε εύλογα: Ποιός σε εμπόδισε; Γιατί πήγες ξυπόλυτος στ αγκάθια; Απαντώ με την απάντηση που σύμφωνα με τον μύθο του Αισώπου έδωσε ο λύκος στο κατσίκι: <<Ου συ λοιδορείς με αλλ’ ο τόπος>>.

Πράγματι γνώριζα τις δυσκολίες. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά αλλά 25 χρόνια ασχολούμαι και αγωνίζομαι για να φέρω ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στον σύλλογο. Αγνός και καθαρός παραμένω όπως ξεκίνησα. Άλλοι έκαμαν κωλοτούμπα στις υποσχέσεις τις οποίες από κοινού δώσαμε τηλεοπτικά πριν 21 χρόνια. Προσπάθησα να συγκροτήσω ομάδα αποδεχόμενος να ηγηθεί όποιοσδήποτε καλύτερός μου όπως ένας δικηγόρος ο οποίος αρνήθηκε προφανώς γιατί είναι γνώστης ανυπέρβλητων δυσκολιών που θα αντιμετωπίζαμε έχοντας μπροστά μας περιχαρακωμένο κάστρο. Προσωπικά μόνο μια δυσκολία είχα: Ήθελα να κάνω κάλεσμα από μεγάλο ΜΜΕ για συγκρότηση ομάδας και έγκαιρη ενημέρωση των πολυτέκνων για το διακύβευμα των εκλογών πράγμα το οποίο δεν έγινε αφού δεν μου δόθηκε βήμα προφανώς λόγω διασυνδέσεως του συστήματος. Δεν ανασηκώθηκε το χαλί και προφανώς δεν αναδείχθηκε η παθογένεια.

Όμως για την αξία που λέγεται ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν εγκατέλειψα και είμαι υπερήφανος γιαυτό. Εφάρμοσα την προτροπή του ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ: μη ρωτάς αν θα νικήσουμε ή θα νικηθούμε, π ο λ έ μ α.  Με δυσκολία μπόρεσα να πείσω έναν να κατεβεί για το Δ.Σ. και μια υπερπολύτεκνη κυρία για την ελεγκτική επιτροπή για να αποδειχθεί περίτρανα και εκ του αποτελέσματος ότι η περιχαράκωση του ολοκληρωτισμού με την πολυσταυρία λειτουργεί στην εντέλεια. Οι αυθαιρεσίες του μηχανισμού ήταν καραγκιόζικες με διορισμένη εφορευτική επιτροπή και χρηματική αμοιβή από τον Σύλλογο πράγμα το οποίο αυτονόητα δημιουργεί υποχρεώσεις εξαγοράς ψήφων. Εξάλλου με <<θρασογκριζόλυκη>> συμπεριφορά προσπάθησαν να με εκδιώξουν για να μη μπορώ να υποδεχθώ ψηφοφόρους και εισήλθαν στο Εκλογικό Τμήμα χωρίς μάσκα για να υποδείξουν στην κα Δικαστικό να δέχεται ψηφοφόρους χωρίς μάσκα.

Για να μη δημιουργούνται εντυπώσεις ότι είμαι παράλογος και αδικαιολόγητος αντιρρησίας, πληκτρολογήστε: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, για να αντιληφθήτε τι καταλογίζει πολυμελής επιτροπή το 2013 στο κατεστημένο. Αυτή η επιτροπή απογοητεύτηκε και εγκατέλειψε τον αγώνα για ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Εγώ παραμένω αμετανόητος και απτόητος εραστής της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ μέχρι τέλους γιατί με τιμάει και αισθάνομαι υπερήφανος να μάχομαι για ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΚΡΗΣ 2

ΜΑΚΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Διαβάστηκε 1134 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 02 Νοεμβρίου 2021 10:29
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.