Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  6:03 πμ
 
wm small
Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021 00:13

6η ΥΠΕ: Στο Πανεπιστήμιο Πατρών για εμβολιασμούς φοιτητών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ενημέρωση και συζήτηση για τα μέχρι σήμερα δεδομένα

«Είμαστε πανέτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε κατάσταση, αλλά το μοναδικό μας όπλο για την αντιμετώπιση της πανδημίας είναι ο εμβολιασμός και τίποτα άλλο».

Δήλωσε μεταξύ άλλων, ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννης Καρβέλης στο πλαίσιο της δράσης που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο χώρο του Πανεπιστημίου Πατρών, με πρωτοβουλία της 6ης ΥΠΕ και σε συνεργασία με τον Πρύτανη και Αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου, Χρήστο Μπούρα και Μάρκο Μαραγκό.

«Ήρθαμε σήμερα εδώ, ώστε βοηθήσουμε στην ενημέρωση για την εμβολιαστική διαδικασία και να προκαλέσουμε το ενδιαφέρον των φοιτητών μας, με το καλύτερο δυνατό τρόπο», υπογράμμισε ο κ. Καρβέλης. Και συνέχισε: «Αφενός μεν, κάναμε μια διαδραστική κουβέντα με τους σπουδαστές του Πανεπιστημίου μας και αφετέρου, θέλαμε να περάσουμε το μήνυμα του εμβολιασμού».

Τη δράση της 6ης ΥΠΕ, βοήθησε το Κέντρο Υγείας Βορείου Τομέα, αναπτύσσοντας κινητή μονάδα εμβολιασμού πλήρως στελεχωμένη με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

«Δεν χωράει κανένας εφησυχασμός. Παρατηρείται μια αυξητική τάση σε νεαρές ηλικίες και μάλιστα έχουμε τελευταία αρκετά παιδιατρικά περιστατικά», σχολίασε ο κ. Καρβέλης, ερωτηθείς σχετικά, για τη μέχρι σήμερα κατάσταση στην περιοχή.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 450 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.