Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  5:36 πμ
 
wm small
Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021 13:31

Φθινοπωρινές εκπτώσεις: Ξεκινούν τη Δευτέρα 1η Νοεμβρίου – Πότε πέφτει η Black Friday

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Έρχονται οι φθινοπωρινές εκπτώσεις και η Black Friday. Μέχρι το τέλος του 2021, οι καταναλωτές θα έχουν ευκαιρίες να κάνουν τις αγορές τους σε χαμηλότερες τιμές, σε περιόδους ή ημέρες με εκπτώσεις.

Τη Δευτέρα, 1η Νοεμβρίου 2021 ξεκινάει η φθινοπωρινή εκπτωτική περίοδος, που θα διαρκέσει το πρώτο δεκαήμερο του μήνα. Ωστόσο, την ίδια ημέρα αναμένεται να ξεκινήσει η ενδιάμεση, φθινοπωρινή εκπτωτική περίοδος, διάρκειας δύο εβδομάδων.

H Black Friday ή αλλιώς «Μαύρη Παρασκευή», θα «πέσει» φέτος την Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021. Ορίζεται συνήθως η τέταρτη Παρασκευή του Νοεμβρίου, αλλά πάντα ακολουθεί την ημέρα των Ευχαριστιών, που είναι η 25η Νοεμβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διενέργεια των εκπτώσεων, εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των προϊόντων που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.

enikos.gr

Διαβάστηκε 474 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.