Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021 22:03

Σε διεθνές συνέδριο, οδοντιατρείο από το Αγρίνιο, στα πλαίσια του Εκπαιδευτικού Προγράμματος EU Youth 4 Health των Erasmus+

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα EU Youth 4 Health στοχεύει στον εμπλουτισμό και την αναβάθμιση των υφιστάμενων μεθόδων κατάρτισης των ΙΕΚ στον τομέα της υγείας. Απευθύνεται σε ανέργους μεταξύ 23 και 30 ετών με αντικείμενο την επικοινωνία και το ψηφιακό marketing στην υγεία. Σκοπός να αυξήσει τις συνεργασίες μεταξύ ΙΕΚ,ανέργων, μικρομεσαίων επιχειρήσεων και δημοσίων/ιδιωτικών φορέων στο τομέα της υγείας. Στο πρόγραμμα συμμετέχουν 5 χώρες (Αυστρία, Βέλγιο, Γερμανία, Ελλάδα και Ιταλία) διαθέσιμη σε 5 γλώσσες (Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ελληνικά και Ιταλικά) και συντονίζεται από 5 εκπαιδευτικούς οργανισμούς σε 5 χώρες. Η χαρτογράφηση περιελάμβανε 20 δημόσιες και ιδιωτικές επιχειρήσεις υγείας ανά χώρα. Σε κάθε χώρα πραγματοποιήθηκε κύκλος μαθημάτων και μετά το πέρας των μαθημάτων ακολούθησε πιλοτική εφαρμογή του προγράμματος σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις υγείας με προτάσεις ψηφιακής επικοινωνίας. Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ συμμετείχε στο εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα κατά τη διάρκεια του εαρινού εξαμήνου. Στο πρόγραμμα βραβεύτηκαν οι 5 καλύτερες στρατηγικές μια ανά χώρα και οι οποίες ανακοινώθηκαν σε διεθνές συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες.

Για την Ελλάδα νικήτρια αναδείχθηκε η πρόταση που δημιουργήθηκε για λογαριασμό του οδοντιατρείου Dent4All, στο Αγρίνιο με επικεφαλής τις σπουδάστριες Νικολέτα Μπικύρη, Δήμητρα Καρατασούλη, Κατερίνα Κουτσουλιέρη υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριας Δρ. Ματίνας Πέππα.

Η ανωτέρω διάκριση είναι σίγουρα γεγονός άξιο λόγου και αναφοράς όταν μάλιστα πρόκειται για ιατρείο μιας σχετικά μικρής επαρχιακής πόλης όπως είναι το Αγρίνιο, που όμως μπορεί και καινοτομεί σε επίπεδο ψηφιακού μετασχηματισμού και ρομποτικής και μπορεί κάλλιστα να κάνουν αναφορά σε αυτό και σε διεθνές επίπεδο.

Διάβασε περισσότερα για το https://el.euyouthforhealth.org/

https://trainingcentre.gr/el/digital-marketing-eu-youth-4-health/

Διαβάστηκε 1584 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021 22:05
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.