Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  5:57 πμ
 
wm small
Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021 20:14

Δήμος Θέρμου: Προς δημοπράτηση το έργο αποχέτευσης στο Πετροχώρι

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Επιλύθηκε οριστικά η επιφύλαξη που είχε διατυπωθεί από το Ζ’ Κλιμάκιο του Ελεγκτικού Συνεδρίου για την δανειακή σύμβαση του έργου «Αποχέτευση ακαθάρτων οικισμού Πετροχωρίου δήμου Θέρμου» προϋπολογισμού 1.480.000 ευρώ.

Το Δ.Σ. Του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων έδωσε άμεση λύση και τροποποιήθηκε η σύμβαση, με βάση τις υποδείξεις του Ελεγκτικού Συνεδρίου και το έργο προχωράει άμεσα σε δημοπράτηση.

«Ευχαριστίες στον Πρόεδρο του ΤΠΔ κο Δημήτρη Σταμάτη για την ευτυχή κατάληξη του θέματος που επηρεάζει την χρονική εξέλιξη της κατασκευής του έργου, καθώς και τις επόμενες εντάξεις έργων με την εγγύηση της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων και την χρηματοδότηση του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων», αναφέρει ο Δήμαρχος Θέρμου, Σπύρος Κωνσταντάρας σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα.

spyros konstantaras 23 10 2021

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 665 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.