Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021 16:59

H γη της ελιάς: Ανατροπών και αποκαλύψεων συνέχεια – Δείτε το τρέιλερ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ίντριγκες, απειλές, αποκαλύψεις αλλά και μια απρόσμενη άφιξη, έρχονται στη «Γη της ελιάς». Όσα θα δείτε αύριο στις 21:00, στο MEGA…

Ο Δημήτρης παραδέχεται στην Άννα ότι αυτός της έκλεψε τα χρήματα κι εκείνη τον απειλεί ότι δεν θα γλιτώσει από τα χέρια της. Η Βασιλική και ο Φίλιππος βρίσκουν δικαιολογίες και πηγαίνουν στην Καλαμάτα για να περάσουν μια νύχτα πάθους μακριά απ’ όλους και όλα. Ο Μάνος με τον Ισίδωρο και την Ιουλία προσπαθούν να μεθοδεύσουν ένα σχέδιο για να αποκαταστήσουν την αδικία της διαθήκης κατά τις Μυρτάλης.

Η Ευτυχία συνεχίζει να «κάνει νερά» στον Αποστόλη κι αυτός γίνεται έξαλλος, και της ζητά να χωρίσουν. Η Αντιγόνη φέρνει τη Μυρτάλη σε δύσκολη θέση όταν της λέει ότι σκοπεύει να εκδικηθεί τον πατέρα της μόλις ανακαλύψει ποιος είναι. Η αστυνομία εντοπίζει το DNA του Ανέστη μέσα στο σπίτι του Αποστόλη και εκδίδει ένταλμα σύλληψης. Ο Ισίδωρος με την Ιουλία ανοίγουν τη θυρίδα και βρίσκουν μέσα και έναν περίεργο χάρτη. Ο Λυκούργος δέχεται αιφνίδια επίσκεψη από την κόρη του, την Ισμήνη, η οποία του ανακοινώνει ότι μετακομίζει στην Αρεόπολη για πάντα, καθώς χώρισε με τον άντρα της.

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 621 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.