Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  10:29 μμ
 
wm small
Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021 10:46

Την Δευτέρα 25 Οκτωβρίου (18:30) ο εκτεταμένος απολογισμός της Δημοτικής Αρχής Ι.Π. Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τα πεπραγμένα κατά τον δεύτερο χρόνο θητείας της θα αναλύσει η Δημοτική Αρχή του Δήμου της Ι.Π. Μεσολογγίου σε ειδική εκδήλωση που θα γίνει στο Τρικούπειο Π.Κ. την προσεχή Δευτέρα 25 Οκτωβρίου και ώρα 6:30 το απόγευμα.

Είναι η δεύτερη αντίστοιχη εκδήλωση που οργανώνει η Δημοτική Αρχή για τον σκοπό αυτό. Μετά από 2 χρόνια σκληρής δουλειάς είναι υποχρέωση μας να ενημερώσουμε τους δημότες για την πορεία του έργου μας σε όλους τους τομείς δράσης, την εικόνα του δήμου και τα επόμενα βήματα μας.

Η πλήρης ενημέρωση των Δημοτών για ότι πραγματοποιείται όλο αυτό το διάστημα στο Δήμο μας  είναι διαδικασία  μείζονος σημασίας και υπηρετεί τις αρχές της διαφάνειας και της αμεσότητας στη σχέση  μας με το Δημότη,  τις οποίες ενστερνιζόμαστε απόλυτα. Άλλωστε σωστός Δημότης είναι ο ενημερωμένος Δημότης.

Ο απολογισμός θα μεταδοθεί και ζωντανά μέσω live streaming από τα κανάλια επικοινωνίας του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου στο youtube και το Facebook.

  • Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί με την τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας. 
Διαβάστηκε 779 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021 10:54
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.