Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  3:36 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021 18:10

Υποβολή αιτήσεων για το Μεταλυκειακό Έτος-Τάξη Μαθητείας του 2ου ΕΠΑΛ Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Προσκαλούνται υποψήφιοι – απόφοιτοι, για υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στο Μεταλυκειακό Έτος-Τάξη Μαθητείας του 2ου ΕΠΑΛ Αγρινίου και στις ακόλουθες ειδικότητες:

– Βοηθός Νοσηλευτή
– Βοηθός Φυσικοθεραπευτή
– Τεχνικός Η/Υ και Δικτύων Η/Υ

Το σχολείο είναι διατεθειμένο να λειτουργήσει τις παραπάνω ειδικότητες με την προϋπόθεση ότι θα εγκριθούν τα ολιγομελή τμήματα.

Προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους από την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021 έως και το Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 19:00.

Διαδικασία Υποβολής Αιτήσεων

Η αίτηση καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά υποβάλλονται ηλεκτρονικά από τους ενδιαφερόμενους στη διεύθυνση e-mathiteia.minedu.gov.gr σύμφωνα με τις οδηγίες που θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Πληροφοριακού Συστήματος Μαθητείας.
Σε περίπτωση αδυναμίας συμπλήρωσης της αίτησης ή τεχνικού προβλήματος, οι υποψήφιοι παρακαλούνται να επικοινωνούν με το σχολείο μας για να βοηθηθούν.
Η ίδια διαδικασία ακολουθείται και για όσους υποψήφιους πληρούν τις προϋποθέσεις υποβολής αίτησης και έχουν αναζητήσει και λάβει βεβαίωση δέσμευσης εργοδότη. Τονίζεται ότι ο εργοδότης δεν δύναται να έχει α’ βαθμού συγγένεια με τον μαθητευόμενο.
Επισημαίνεται ότι η όποια επικοινωνία αποφοίτων με ΕΠΑ.Λ. καθώς και η εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο «Μεταλυκειακό έτος-Τάξη μαθητείας» δεν αντικαθιστά τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων.
Σημειώνεται ότι κάθε υποψήφιος στην ΣΤ΄ φάση υλοποίησης του Μεταλυκειακού Έτους-Τάξη Μαθητείας έχει δικαίωμα υποβολής μόνο μίας αίτησης συμμετοχής και μόνο σε ένα ΕΠΑ.Λ. της επιλογής του.

Συνοδευτικά έντυπα – Δικαιολογητικά

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά είναι τα ακόλουθα:
A) Φωτοαντίγραφο :
1. απολυτηρίου ΓΕ.Λ. ή ΕΠΑΛ ή ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ.
2. πτυχίου ΕΠΑ.Λ. ή ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ.
3. ταυτότητας
4. αποδεικτικού ΑΜΚΑ
5. αποδεικτικού ΑΦΜ*
6. γνωμοδότηση ΚΕΔΔΥ, για τους αποφοίτους του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ.
7. απολυτηρίου και πτυχίου του δευτεροβάθμιου κύκλου σπουδών παλαιότερων ισότιμων τίτλων με έγγραφο ισοτιμίας ή/και αντιστοίχισης, εφόσον το έχουν λάβει από τις αρμόδιες υπηρεσίες

Σημειώνεται ότι τα ανωτέρω δικαιολογητικά θα υποβληθούν ηλεκτρονικά μαζί με την αίτηση συμμετοχής και σύμφωνα με τις οδηγίες που θα αναρτηθούν στο Πληροφοριακό Σύστημα Μαθητείας.
* Σε περίπτωση που ο υποψήφιος δεν έχει ΑΦΜ μπορεί να υποβάλλει την αίτηση και να προσκομίσει αποδεικτικό ΑΦΜ κατά την εγγραφή του σε τμήμα του Μεταλυκειακού Έτους Τάξης Μαθητείας

Ανακοίνωση Προσωρινού Πίνακα Κατάταξης

Κατόπιν επεξεργασίας των αιτήσεων θα ανακοινωθεί προσωρινός πίνακας κατάταξης των υποψηφίων στην ιστοσελίδα του σχολείου μας http://2epal-agrin.ait.sch.gr, στην ιστοσελίδα της ΔΔΕ Αιτωλοακαρνανίας http://www.dide.ait.sch.gr , καθώς και στην ιστοσελίδα της οικείας Π.Δ.Ε, τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021 έως τις 14:00μ.μ.

Προθεσμία υποβολής ενστάσεων

Επί του προσωρινού πίνακα είναι δυνατή η υποβολή ενστάσεων στο εκάστοτε ΕΠΑ.Λ. υποβολής της αίτησης μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (γίνονται δεκτές μόνο πλήρως αιτιολογημένες ενστάσεις) από την Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021 έως και την Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 14:00.

Ανακοίνωση τελικού πίνακα κατάταξης

Κατόπιν εξέτασης των ενστάσεων θα ανακοινωθεί ο τελικός πίνακας κατάταξης των υποψηφίων στην ιστοσελίδα του σχολείου μας http://2epal-agrin.ait.sch.gr, στην ιστοσελίδα της ΔΔΕ Αιτωλ/νίας http://www.dide.ait.sch.gr, καθώς και στην ιστοσελίδα της οικείας Π.Δ.Ε, την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021.

Εγγραφή

Οι υποψήφιοι που συγκαταλέγονται στον τελικό πίνακα κατάταξης θα πρέπει να υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής σύμφωνα με τις οδηγίες που θα αναρτηθούν στο Πληροφοριακό Σύστημα Μαθητείας από την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021 μέχρι και την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 13:00.

Σε περίπτωση που δεν υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής όλοι οι επιτυχόντες που συγκαταλέγονται στον τελικό πίνακα κατάταξης, τα ΕΠΑΛ καλούν με σειρά κατάταξης τους επιλαχόντες προς εγγραφή έως την Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 13.00.

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 617 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.