Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  6:58 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021 17:30

Ενημέρωση προς τους πολίτες της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας που έχουν πληγεί από τα πρόσφατα καιρικά φαινόμενα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Από το γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αιτωλ/νίας, Μαρίας Σαλμά, γίνεται γνωστό προς τους πολίτες που έχουν πληγεί από τα πρόσφατα ακραία καιρικά φαινόμενα, ότι μπορούν να απευθύνονται στους οικείους Δήμους Ι.Π. Μεσολογγίου, Αγρινίου και Θέρμου, προκειμένου να καταθέσουν δηλώσεις (αιτήσεις)  για ζημίες που έχουν προκληθεί σε επιχειρήσεις, έγγειο κεφάλαιο, αρδευτικά δίκτυα, θερμοκήπια και ιχθυοτροφεία.

Για καταστροφές που έχουν προκληθεί σε αγροτοκτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν δηλώσεις ζημίας στους κατά τόπους ανταποκριτές του ΕΛΓΑ.

Σημειώνεται, τέλος, ότι από την Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε. Αιτωλ/νίας, έχουν συγκροτηθεί κι ενεργοποιηθεί οι ομάδες εργασίας για την καταγραφή των ζημιών που προκάλεσαν τα ακραία καιρικά φαινόμενα σε έργα και υποδομές προκειμένου, όπου κριθεί αναγκαίο, να πραγματοποιηθούν άμεσα παρεμβάσεις αποκατάστασης.

Διαβάστηκε 550 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.