Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  5:46 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021 00:23

ΟΣΥΝ: Επιστολή στον Περιφερειάρχη για ασφαλτόστρωση οδικού δικτύου ορεινής Ναυπακτίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Κύριε Περιφερειάρχη, επανερχόμαστε με τα θέματα που αφορούν την Ναυπακτία και ειδικότερα τα χωριά και τις διαδρομές:
Πέρκος – Περίστα 3,5 χλμ, Κλεπά – Λειβαδάκι 3,5 χλμ, Κλεπά – Δενδροχώρι 5 χλμ, Διασταύρωση Αμπελακιώτισας Άνω Χώρας μέχρι διασταύρωση Ελευθέριανης Χόμωρης μέσω Πόδου 11 χλμ, Καλλονή – Κριάτσι 6 χλμ, Σκάλα – Νεόκαστρο και Νεόκαστρο – Διασταύρωση Παλαιοπύργου Στύλιας όπου είναι τα μοναδικά χωριά που οι δρόμοι ακόμα δεν είναι ασφαλτοστρωμένοι.

Επίσης σας παρακαλούμε να δημοπρατηθούν τα προγραμματισμένα έργα Γραμμένη Οξυά – Όρια Νομού Φθιώτιδας, Λεύκα – Μανδρινή και Καλλονή – Κυδωνιά

Όπως γνωρίζεται τα τελευταία δυο χρόνια λόγω covid πολλοί κάτοικοι διαμένουν όλο το χρόνο η σχεδόν όλο το χρόνο στον τόπο τους και σ αυτά τα χωριά ειδικά το χειμώνα η πρόσβαση σχεδόν είναι αδύνατη.

Κύριε Περιφερειάρχη

Εκ μέρους της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ναυπακτίας και όλων των πολιτιστικών Συλλόγων αυτών των χωριών σας παρακαλούμε για τις άμεσες ενέργειες σας στον προγραμματισμό για την ασφαλτόστρωση και των τελευταίων χωριών της Ναυπακτίας. Σας ευχαριστούμε για την εποικοδομητική συνεργασία.
 
Με εκτίμηση

Για το Κεντρικό Συμβούλιο της
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ

Η Πρόεδρος
Δήμητρα Δημαδάμα
 
Η Γραμματέας
Ιωάννα Πια

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 356 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.