Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021 23:56

Που εδράζεται το έλλειμα Δημοκρατίας του Συλλόγου Πολυτέκνων Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

ΕΡΩΤΗΜΑ: Το έλλειμμα δημοκρατίας του Συλλόγου είναι σοβαρό θέμα που πρέπει να απασχολεί τους πολύτεκνους ή είναι πυροτέχνημα για δημιουργία εντυπώσεων;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Δυστυχώς ο Σύλλογος είναι σε κατάσταση ολοκληρωτισμού, πατάει και είναι εδραιωμένος στον τρόπο διεξαγωγής των εκλογών. Για να γίνω αντιληπτός χωρίς να κουράσω τον αναγνώστη θα πω αυτό που είπα στη Γεν. Συνέλευση προ 5ετίας στην αίθουσα του Παπαστρατείου Μεγάρου: Είναι το ίδιο σαν το πρώτο Ελληνικό κόμμα να βγάζει 300 βουλευτές και να αποκλείονται όλα τα κόμματα από την εκπροσώπησή τους στη βουλή. Έτσι και στον Σύλλογό μας για πολλές 10ετίες, κατά παράβαση και του καταστατικού με την καλπονοθευτική μέθοδο της σταυροδοσίας των 10 σταυρών για το Δ.Σ. και 3 σταυρών στα λοιπά βγάζει την ομάδα του ατόφια μαζί με την τριάδα των αρεστών της ελεγκτικής επιτροπής στην εξουσία με πλήρη αποκλεισμό των υπολοίπων. Θεμιτό θα ήταν ο Πρόεδρος να επιδιώξει να εκλεγούν 7 περίπου σύμβουλοί του για να έχει την πλειοψηφία ώστε να μπορεί να εφαρμόσει το πρόγραμμά του, οπότε θα έπρεπε η σταυροδοσία να είναι π.χ. μέχρι 7 σταυρούς για το Δ.Σ. οπότε με τον εαυτό του θα έχει οκταμελή πλειοψηφία έναντι τριών σχετικής μειοψηφίας. Αυτό δεν θέλει να το καταλάβει, ούτε να το εφαρμόσει ο συμπαθής κατά τα λοιπά σε μένα κ ΝΤΑΟΥΛΑΣ και αυθαίρετα κινείται στον δρόμο του ολοκληρωτισμού χωρίς την στοιχειώδη δημοκρατική ευαισθησία ανοχής και συνύπαρξης στο Δ.Σ. των εκτός της κλειστής κάστας ευρισκομένων.

ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΣ και ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ του Αγρινίου και των Περιχώρων. Υπάρχει λύση και είναι στο χέρι μας, στις εκλογές του προσεχούς Σαββάτου με την μαζική προσέλευσή μας στις κάλπες να φέρουμε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στον Σύλλογο. Μπορούμε και πρέπει να βάλουμε τέρμα στη νοσηρή κατάσταση του ολοκληρωτισμού.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΚΡΗΣ 2

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Θ. ΜΑΚΡΗΣ
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

 

Διαβάστηκε 537 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021 00:01
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.