Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021 13:59

Προσυνεδριακή συνέλευση της Επιτροπής Ειρήνης Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Γραμματεία της Επιτροπής Ειρήνης Αγρινίου – μέλος της Ελληνικής Επιτροπής για την Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη («ΕΕΔΥΕ»),  συγκαλεί την Τετάρτη 20 Οκτώβρη και ώρα 6.00 το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο Αγρινίου, προσυνεδριακή συνέλευση εν όψει του Συνεδρίου της ΕΕΔΥΕ, το οποίο πραγματοποιείται στις 30 Οκτώβρη στην Αθήνα.

Καλούμε τις συναγωνίστριες και τους συναγωνιστές με τους οποίους συναντηθήκαμε τα προηγούμενα χρόνια στις δράσεις και τις πρωτοβουλίες του αντιπολεμικού – αντιιμπεριαλιστικού κινήματος, αλλά και τους νέους εργαζόμενους, ανέργους, γυναίκες, νεολαία, που ανησυχούν για τις πολύ επικίνδυνες εξελίξεις, που προβληματίζονται από το βάθεμα της εμπλοκής της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς.

Με τη συζήτηση επιδιώκουμε να συμβάλλουμε στην οργάνωση του αγώνα ενάντια στην Ελληνοαμερικανική Συμφωνία για τις Βάσεις, αλλά και την ελληνογαλλική συμφωνία, την αποστολή ελληνικών ενόπλων δυνάμεων σε ιμπεριαλιστικές αποστολές στο εξωτερικό, τους ευρωατλαντικούς σχεδιασμούς, κάνοντας ένα πλατύ άνοιγμα για την ενημέρωση των εργαζομένων, οργανώνοντας πολύμορφες κινητοποιήσεις, εκδηλώσεις, αποκαλύπτοντας παράλληλα τους σχεδιασμούς και τις ευθύνες της αστικής τάξης, της κυβέρνησης της Ν.Δ., του ΣΥΡΙΖΑ και των άλλων  αστικών κομμάτων.

·        Δυναμώνουμε την ΕΕΔΥΕ,  το αντιπολεμικό – αντιιμπεριαλιστικό κίνημα.

·        Καμιά συμμετοχή στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους.

·        Να κλείσουν οι αμερικανοΝΑΤΟικές βάσεις και τα ευρωατλαντικά στρατηγεία.

·        Αποδέσμευση από ΝΑΤΟ – ΕΕ.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 408 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.