Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  1:48 μμ
 
wm small
Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021 13:00

Δυτική Ελλάδα - Δικαίωμα στην Πρόοδο: "Άτολμο - Στατικό και Ελλιπές το προτεινόμενο σχέδιο για το νέο ΕΣΠΑ"

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

? Είναι επανάληψη του προηγούμενου, της περιόδου μέσα στα μνημόνια 2014 – 2020.

⏲️ Ο χρόνος όμως έτρεξε, έγιναν κοσμογονικές αλλαγές και οι νέες προκλήσεις πρέπει να μετατραπούν σε νέες ευκαιρίες και να χρηματοδοτηθούν από το νέο πρόγραμμα.


? Η πρόταση της περιφερειακής αρχής όπως κατατέθηκε είναι στατική. Ίδιοι άξονες, ίδιο περιεχόμενο, ίδια κατεύθυνση των πόρων.

❌ Καμία αναφορά - πρόβλεψη για το δημογραφικό που έρχεται ως εθνικό πρόβλημα στη χώρα αλλά πολύ εκρηκτικό στην περιφέρειά μας.

❌ Καμία αναφορά - πρόβλεψη για την αντιμετώπιση της ερημοποίησης (οικονομικής και οικιστικής ) των ορεινών και ημιορεινών περιοχών.

❌ Καμία πρόβλεψη - διεκδίκηση για την ολοκλήρωση των Υποδομών όταν διατίθενται από το ΠΕΠ μόνο 56 εκ ευρώ για έργα, οδικά, λιμενικά και σιδηροδρομικά.

❌ Κανένα όραμα για το πως θέλουμε να δούμε τον τόπο μας το 2030 με πρωταγωνιστή την σημερινή νεολαία μας στην παραγωγή, τα δικαιώματα και τις απολαβές.

? Η περιφερειακή αρχή βολεύτηκε στο χθες.

Διαβάστηκε 256 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021 13:02
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.