Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  11:15 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2021 13:16

Αγρίνιο – Εθνική Οδός: Μέχρι τις 30 Οκτωβρίου οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον υπό κατασκευή κόμβο του ΚΤΕΛ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με απόφαση του αστυνομικού διευθυντή Ακαρνανίας Δημήτρη Γαλαζούλα παρατείνονται οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω των εργασιών για τη κατασκευή του νέου κυκλικού κόμβου στο ύψος του Σταθμού Υπεραστικών Λεωφορείων του Κ.Τ.Ε.Λ. Αιτωλοακαρνανίας στο 67ο χλμ. της Ε.Ο. Αντιρρίου- Ιωαννίνων.

Συγκεκριμένα, για το ρεύμα κυκλοφορίας προς Ιωάννινα θα ισχύσει:

– Εκτροπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στη χ/θ 66+850 της Ε.Ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων και διοχέτευση αυτής μέσω της παράπλευρης δημοτικής οδού Χαριλάου Τρικούπη και των υφιστάμενων κυκλικών κόμβων και εκ νέου είσοδος στη χ/θ 67+500 της Ε.Ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων.

Για το ρεύμα κυκλοφορίας προς Αντίρριο προβλέπεται:

– Τοπική παράκαμψη της κυκλοφορίας των οχημάτων, είτε μέσω του ρεύματος κυκλοφορίας προς Αγρίνιο, είτε μέσω του ημιτελούς κυκλικού κόμβου και του Κ.Τ.Ε.Λ. Αιτ/νίας.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν το χρονικό διάστημα από την Κυριακή 17/10/2021  έως και το Σάββατο 30/10/2021, κατά τις ώρες 07:00 έως 19:00.

Μετά το πέρας των εργασιών του νέου κυκλικού κόμβου η κυκλοφορία θα διεξάγεται απρόσκοπτα.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 396 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.