Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  4:34 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021 12:21

Δημοτικό – Νηπιαγωγείο Σκουτεράς: Ευχαριστήρια επιστολή για παροχή υλικοτεχνικού εξοπλισμού

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι μαθητές-τριες και οι εκπαιδευτικοί του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Σκουτεράς, εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας προς την Τράπεζα Eurobank, για την παροχή υλικοτεχνικού εξοπλισμού (γραφεία, καρέκλες, ντουλάπια, Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές) στο σχολικό μας συγκρότημα, προς το προσωπικό της τράπεζας για την ευαισθησία και την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας και ειδικά τον κύριο Ανδρή  Νικόλαο για την πρόθυμη και άψογη εξυπηρέτηση καθ’ όλη τη διάρκεια της επικοινωνίας μας.

Η πολύτιμη και σημαντική αυτή προσφορά, εμπλουτίζει, κατά πολύ,  την υλικοτεχνική υποδομή του σχολείου μας, συμβάλλει δε στην ποιότητα και τον εκσυγχρονισμό της εκπαίδευσης, και προσφέρει στους μαθητές μας τη δυνατότητα για ίσες ευκαιρίες στη μάθηση. Αυτές οι πράξεις προσφοράς, ειδικά προς τα σχολεία, στις σημερινές περιοριστικές οικονομικές συνθήκες είναι άξιες αναφοράς και μίμησης.

Είμαστε ευγνώμονες για την πολύτιμη αρωγή σας, ευελπιστούμε στη συνέχιση αυτής της αγαστής συνεργασίας και σας κάνουμε γνωστό  ότι θα αναδείξουμε αυτή τη χειρονομία σας ενημερώνοντας  αφ΄ ενός μεν τους   γονείς   και   κηδεμόνες  των σχολικών   μας   μονάδων,   δημοσιεύοντας   αφ΄  ετέρου   δε   την παρούσα επιστολή μας στον τοπικό έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο και ανεβάζοντάς την στις ιστοσελίδες των σχολείων μας, ώστε να γνωρίζουν όλοι ποιοι στηρίζουν με τις πράξεις τους το μέλλον της χώρας μας, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!!

Οι  προϊστάμενοι του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Σκουτεράς

Τασούλης  Βασίλειος       Σωτηροπούλου  Αθανασία

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 319 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.