Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021 18:35

Μεσολόγγι: Συνάντηση διοικήσεων Σωματείων Εργαζομένων σε ΟΤΑ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σύσσωμα τα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων εργαζομένων ΟΤΑ «Σύλλογος Εργατοϋπαλλήλων ΟΤΑ Νομού Αιτωλοακαρνανίας» και «Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ναυπακτίας και Δωρίδας» παρευρέθηκαν σήμερα μετά από πρόσκληση του “Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου”, στο Δήμο Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου.

Όπως ανακοινώθηκε, πραγματοποιήθηκε γόνιμη συνεργασία μεταξύ των Διοικητικών Συμβουλίων όπου ενημερώθηκαν για τα προβλήματα, τις συνθήκες και τις συμπεριφορές αιρετών που επικρατούν στο Δήμο Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου. Διαβεβαίωσαν και δεσμευτήκαν για την συμπαράσταση τους στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στο Δήμο.

Επιπλέον όλα μαζί τα Διοικητικά Συμβούλια συναποφάσισαν και δεσμευτήκαν για κοινή πορεία σε διεκδικήσεις για τα δικαιώματα των εργαζομένων όλων των ΟΤΑ Νομού Αιτωλοακαρνανίας, όποτε, όπου και από όπου χρειαστεί.

Την ανακοίνωση υπογράφουν οι πρόεδροι Βασίλειος Μπαρμπετάκης, Ευθύμιος Κομματάς και Βάσω Νταουσάνη.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 595 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.