Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  8:59 πμ
 
wm small
Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2021 18:12

Προχωρά η μεταβίβαση του Πλατυγιαλίου από Alpha Bank και Τράπεζα Πειραιώς

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σύμφωνα με την nextdeal.gr Alpha Bank και Τράπεζα Πειραιώς προχωρούν την πώληση του λιμένα του Πλατυγιαλίου σε σχήμα επενδυτών, στο οποίο, μεταξύ άλλων, συμμετέχουν μέτοχοι της Archirodon καθώς και εταιρεία εκμετάλλευσης mega-yachts.

Την στιγμή που …νηολογούν την έκδοση της Capital Product στο πελατολόγιο τους, Alpha και Πειραιώς προχωρούν την πώληση του λιμένα σε σχήμα επενδυτών, στο οποίο, μεταξύ άλλων, συμμετέχουν μέτοχοι της Archirodon καθώς και εταιρεία εκμετάλλευσης mega-yachts.

Η κεφαλαιακή επάρκεια της Πειραιώς, μετά την ΑΜΚ, επίτρεψε την ολοκλήρωση της συναλλαγής, μέσω σχηματισμού πρόσθετης πρόβλεψης.

Σημειώνεται ότι η Alpha κατέχει το 71,08% της APE Επενδυτικής Περιουσίας ΑΕ ( εταιρεία μέσω της οποίας ελέγχονται οι ΣΥΜΕΤ, Αστακός Τέρµιναλ, Ακαρπορτ και NA.BI.ΠE.) και το αποτιμούσε στα 42,3 εκατ. ευρώ. Η Πειραιώς το υπόλοιπο.

Πηγή: nextdeal.gr

Διαβάστηκε 414 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.